Největší exot v historii Prostřeno: Chce se zabít jako Bartošová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Největší exot v historii Prostřeno: Chce se zabít jako Bartošová!

Lukáš se s Ivetou osobně znal.
Lukáš se s Ivetou osobně znal. (Foto ara)

Nechutné provokace a vyhrožování sebevraždou. Hysterického účastníka Prostřeno! Lukáše Siváka (25), který ve čtvrtek ostatní odzbrojil svým travesti vystoupením, pojí s Ivetou Bartošovou (†48) víc, než by se mohlo zdát. Pokusil se totiž čtyřikrát sáhnout si na život.

„Znal jsem ji osobně. Ona chodila ke mně do práce, já jsem ji tenkrát stříhal. Dělal jsem jí kadeřníka. Iveta pro mě znamenala víc než kamarádky,“ chlubil se Sivák, který podle svých slov v minulosti trpěl psychickými problémy a pobýval také v Bohnické léčebně v Praze.

„Před třemi lety, než jsem potkal svého manžela Vojtu, tak jsem se pokusil o čtyři sebevraždy. Chtěl jsem se normálně zabít,“ odkryl své tajemství Lukáš nevěřícím soupeřům s tím, že si chtěl vzít život stejným způsobem jako tragicky zesnulá zpěvačka. „Normálně mě hasiči tahali z vlakového kolejiště, protože můj bývalý mě zničil a jeho rodina taky,“ dodal jedním dechem Sivák, který ostatní soutěžící nepřekvapil jen tímto tvrzením, ale také nechutným chováním.

Nejenže ostatní muže sváděl během travesti vystoupení, ale předložil jim dezert s názvem Palačinkový orgasmus, ze kterého ostatní neměli dobrý pocit. „No, když s ženskou dzigáš, tak ona má orgasmus, a to je tohle jídlo, ale pocákal jsem to smetanou,“ řekl Lukáš, jehož dezert ostatní jedli s velkou nedůvěrou.

Poslední kapka?
Všichni účastníci Prostřeno! se sejdou znovu v rámci Poslední večeře. Konfliktní Lukáš ale nepřijde sám. „Dorazil jsem se svým manažerem a tiskovým mluvčím a jakékoli otázky směřujte na něho. Já mluvit nebudu,“ sdělil Sivák ostatním. Co dalšího se mezi skupinkou pěti mužů semele, uvidíte už zítra v 17:35 na Primě.



Přečtěte si
Jouda14
26. 9. 2016 • 12:09

Nějak nestíhám, co všechno se tomuhle "člověku" urodí v hlavě. Bohužel se tu už ale nepíše o téhle jeho senzaci, které jsem se bohužel nevědomky v minulosti také účastnil: http://j.mp/SPY-sokujici-odhaleni-soutezicho Proto mohu potvrdit, že je to pravda.

PeteF
22. 9. 2016 • 11:03

Lidi copak ho neznate? To je v zahranici velmi slavny zpevak. Jenom tady u nas mu nikdo nerozumi https://www.reverbnation.com/nikolas4

-bello-
18. 9. 2016 • 16:29

Tě pic, neznám "Prostřeno " ale asi se kouknu.Estrádní pořad, soudím

koko61
17. 9. 2016 • 11:16

A kdo mu v tom brání, exotovi...............

babatomanija
17. 9. 2016 • 10:43

Opravuji " Kdo dovolí "

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.