Ťukněte si s celebritou! Modelka Adriana Sklenaříková slaví 45! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ťukněte si s celebritou! Modelka Adriana Sklenaříková slaví 45!

Adriana Sklenaříková slaví 45. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší!
Adriana Sklenaříková slaví 45. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší! (Aha! – Martin Hykl, ara)

45. narozeniny dnes slaví modelka a herečka Adriana Sklenaříková. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Adriana se narodila 17. září roku 1971 a byla typickým federálním dítětem: její maminka je totiž Slovenka a tatínek Čech. Ale protože se narodila ve slovenském městě Brezno, všichni fanoušci ze Slovenska ji jasně berou jako „jejich Adrianu“, přičemž jakékoli debaty na téma „československé“ modelky nebo dokonce „Adriany Sklenaříkové“ jsou již předem vyloučeny. Adriana však na Slovensku dlouho nevydržela a vydala se do Prahy, aby tam vystudovala lékařskou fakultu a stala se paní doktorkou. Co pánové, nechali byste se léčit v ordinaci takto krásné dlouhovlasé internistky? Počet jejich pacientů by byl určitě závratný a řada onemocnění by zmizela s jediným pohledem... Ale když se Adriana rozhodla medicíny nechat a zkusit štěstí v Paříži, světu modelingu spadl kámen ze srdce. Přicházela totiž nová hvězda.


Nová hvězda měla všechny devízy, které Paříž u nových manekýn oceňovala a oceňuje stále: slovanský původ, dlouhé a blonďaté vlasy, plné rty, krásný úsměv, smyslný pohled, sexy dekolt a jak jinak než opravdu dlouhé nohy. Sudičky byly k Adrianě v tomto ohledu nadmíru štědré, právě dlouhé nohy jsou symbolem celebrity Adriany Sklenaříkové. Když kohosi napadlo je pořádně přeměřit, začal se o Adrianu zajímat i tým z Guinessovy knihy rekordů. Nohy této blonďaté hvězdy totiž měří celých sto dvacet šest centimetrů! Čímž jasně převyšuje nejen své kolegyně, ale i všechny ženy na světě. Ačkoli se tu a tam najde nějaký pokus o překonání tohoto rekordu, majitelka „konkurenčních“ nohou zpravidla nedisponuje ani zdaleka kvalit Adriany Sklenarikové, a tak jsou všechny podobné pokusy vnímány jako marná snaha drobného meteoritu zastínit zář žhavého slunce. Její kariéra září jako kometa, je vzorem pro všechny začínající modelky a tajným snem spousty mužů. Pracovala u řady světoznámých agentur, například NEXT New York, ELITE Milano, ALINE SLOULIERS Paříž nebo ELITE Premier Londýn. Její obdivovaná vizáž se stala tváří takových značek jako jsou třeba Wonderbra, Victoria’s Secret či Onyx Jeans.

Modelka Adriana Karembeu Sklenaříková si 22. prosince 1998 vzala francouzského fotbalistu Christiana Karembeua, se kterým se ale před šesti lety rozvedla. Díky svým dlouhým nohám je držitelkou Guinnessova světového rekordu.

Adriana Sklenaříková si zahrála ve filmu Jak básníci neztrácejí naději.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.