Bartošové ochránce Macura: Vrátil se z Anglie a už jsou stížnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bartošové ochránce Macura: Vrátil se z Anglie a už jsou stížnosti!

Obdivovatel Bartošové Macura se živí jako řidič. Vydrží mu to?
Obdivovatel Bartošové Macura se živí jako řidič. Vydrží mu to? (Foto Aha!: M. Pátek, M. Hykl, D. Kundrát, D. Malík, facebook.com)

Zdeněk Macura strávil nějaký čas ve Velké Británii, kde pracoval ve skladu Amazon. Se svým zaměstnavatelem se ale rozešel ve zlém. V Česku už si našel novou rachotu a pro změnu se množí stížnosti na něj ze strany zákazníků.

Exmilenec Ivety Bartošové se v poslední době živil, jak se dalo. Ve skladu Amazon v Anglii ale nedokázal plnit normy a raději odešel. Dokonce bývalého chlebodárce nahlásil místním organizacím na ochranu práv zaměstnanců kvůli nelidskému zacházení.

V Česku se objevoval už dříve. Macura se pasoval do role ochránce týraných žen. Pro zástupkyně něžného pohlaví, které zažily domácí násilí, nechal vystavět paletové domečky. Pořádal dokonce osvětové přednášky, které se ale kvůli příliš laické formě setkaly spíše s výsměchem, než aby Zdeňkovi přinesly bývalou slávu. Macura se v současné době živí jako řidič přes Uber. To mu umožňuje vozit za peníze zákazníky, aniž by musel podstupovat složitou proceduru ohledně taxikářské licence. Jeho klienti s ním ale příliš spokojení nejsou. „Kromě pozdravu nám neřekl ani slovo,“ prozradily dvě zákaznice Sedmičce. Zdeněk si tímhle kšeftem může vydělat až desítky tisíc měsíčně, bude-li pracovat hodně usilovně.

 



Přečtěte si
mpads
20. 9. 2016 • 15:35

-bello- a všechny co se živí na cizím neštěstí a levné pracovní síle s nepoměru demokracie a strachu v globální ekonomice s výši investic k vykořisťovaní a diktátu na člověka člověkem. ......Kapitalistická fuj sebranka na dělání otroků....Výhody pro jednoho...nevýhody pro druhého....-špatný to systém a nežalovatelný. Soudy jdou podle zákona, a spravedlnost je jen vykonanou almužnou

-bello-
20. 9. 2016 • 00:36

No jestli tam byly nelidské podmínky, udělal jen dobře, že to nahlásil! Uber a airbnb bych tady zakázala !

mpads
19. 9. 2016 • 22:14

Stěžuji si na AHA, že píše nekonkrétní a nezajímavou hovadinu od jedné báby co povídala se skreslováním situací, nebo doplním příslovím když chce někdo psa bít, hůl si vždy najde....Pi.tomci AHACI v redakci....Kolik bude stížností na vaši hyenis..tickou falešnou nepravdivou práci sledováním Macury....CIA je amatér. Přestaňste sledovat facebooky a smýšlet!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.