Rozhodčí Lainka (†24): Nezabil ho puk, ale zákeřná komplikace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozhodčí Lainka (†24): Nezabil ho puk, ale zákeřná komplikace!

Pavel Lainka
Pavel Lainka (Anna Vavríková, MAFRA,Profimedia.cz)

Nešťastný hokejový sudí, kterého těžce zranil puk jednoho z dorostenců, nezemřel hned, jak se dle prvních zpráv myslelo. Přežil umělý spánek i operaci a dokonce už začal rehabilitovat, když ...

Na konci srpna nadějného rozhodčího trefil jeden z hráčů do spánku, načež jeho hlava schytala ještě další tvrdý otřes při pádu na led. Pavla Lainku v bezvědomí a s krvácením do mozku okamžitě operovali a pak uvedli do umělého spánku. Vše vypadalo, že se v dobré obrátí, těhotná přítelkyně Kristýna Švarcová (26) se pomalu přestávala obávat nejhoršího.

"Lékaři ho ještě dali dohormady a Pavel se učil zase chodit. Ale pak se utrhl kus sražené krve a on zemřel," popsal naprosto nečekanou smrt v podobě zákeřné embolie v Blesku jeden z Lainkových blízkých. Celá věc je o to horší, že rozhodčího přítelkyně už v minulosti o jednoho partnera přišla, v jednatřiceti letech se jí utopil  při raftování v Rakousku.



Přečtěte si
lydyna
17. 9. 2016 • 17:54

A víte, že já prodělala vážnout trombozu a to jsem musela ležet nehnutě a když jsem ji po 5 letech dostala znova, uz to lecili pohybem, jelikož zjistili, že prý embolie se dostane nejvíce v klidu.

ivoadler
16. 9. 2016 • 12:26

Jó, jsou zdravotní komplikace, které se musí vyležet. To mi řekla sestřička po TEP. To Lainka asi nezvládnul. Honem chvátal z postele.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.