Nenávist Maki a Kiki vygradovala – 17 let přátelství v tahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nenávist Maki a Kiki vygradovala – 17 let přátelství v tahu!

S jejich přátelstvím je definitivní konec.
S jejich přátelstvím je definitivní konec. (Foto: Archiv Blesku, Jaroslav Legner, profimedia, GettyImages, Barbora Reichová)

Jejich přátelství trvalo od dětství, na volejbalovém hřišti spolu zažily nespočet úspěchů. Přesto se nerozešly v dobrém. Jak moc je to mezi bývalými kámoškami zlé, se ukázalo svatbě Markéty Slukové!

Blondýnka Maki se provdala za rakouského trenéra Simona Nausche, se kterým se seznámila před sedmi lety na soustředění v Itálii. Zásnuby se konaly už v roce 2014, Maki tvrdila, že je se Simonem velmi šťastná. „Je to chlap, se kterým chci být,“ uvedla tehdy.

Tenkrát si ješte Maki neuměla vlastní svatbu bez Kristýny Kiki Kolocové představit. „Za svědka mi půjde Kristýna. Bavily jsme se o tom, už když nám bylo asi dvanáct. Je to taková moje spřízněná duše,“ tvrdila tehdy Maki. Jenže loni v létě se spolu ty dvě ve zlém rozešly a spory nedokázaly zapomenout ani při tak významné příležitosti, jako je svatba.

Přitom to byla právě Kristýna, kdo Simonovi před dvěma lety radil s výběrem zásnubního prstýnku. Jenže na obřad, který se konal v americkém Jasperu, nedostala ani pozvánku. Zato její nová spoluhráčka Markéta Hermannová byla Slukové za družičku.

 



Přečtěte si
ollina
15. 9. 2016 • 20:26

Markéta Sluková u mně skončila. Kolocové je mi moc líto, takovej podraz v tak krásně rozjeté kariéře, se nedělá. Držím ji palce v celém jejím sportovním i soukromém životě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.