»Vylepaný« Lukáš z Prostřeno! Stříhal prý i Bartošovou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

»Vylepaný« Lukáš z Prostřeno! Stříhal prý i Bartošovou...

Zpěvačka byla známá tím, že sbírala andělíčky, lidé jí je nosí i na hrob.
Zpěvačka byla známá tím, že sbírala andělíčky, lidé jí je nosí i na hrob. (Foto FTV Prima, ara)

Jediný gay z pětice mužů, kteří tento týden vaří v pořadu Prostřeno!, zaujal nejen hysterickými výstupy, ale také nepovedeným »pankáčským« účesem. O to víc překvapí, když se během zítřejší večeře Lukáš Sivák (25) pochlubí, že stříhal Ivetu Bartošovou (†48)!

„Znal jsem ji osobně. Ona chodila ke mně do práce, já jsem ji tenkrát stříhal. Dělal jsem jí kadeřníka. Iveta pro mě znamenala víc než kamarádky,“ tvrdí Lukáš, jehož byt je plný andělíčků, kterými se obklopovala i tragicky zesnulá zpěvačka. „A ta kytka, co máme na stole, tak podobnou jsem kupoval Ivetě na hrobeček. Chodím jí každý rok zapalovat svíčku,“ vypráví spolustolovníkům u večeře.

Korunu svému vyprávění Lukáš ale nasadí, když o »víc než kamarádce« Bartošové prohlásí: „Ona opravdu pila hodně, ten alkohol a ty prášky do toho... Ale myslím, že za to mohl ten její Rychtář!“



Přečtěte si
Jouda14
26. 9. 2016 • 12:19

Nějak nestíhám, co všechno se tomuhle "člověku" urodí v hlavě. Bohužel se tu už ale nepíše o téhle jeho senzaci, které jsem se bohužel nevědomky v minulosti také účastnil: http://j.mp/SPY-sokujici-odhaleni-soutezicho Proto mohu potvrdit, že je to pravda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.