Rybáři Vágnerovi hráblo? Natáčel si utrpení Bučkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rybáři Vágnerovi hráblo? Natáčel si utrpení Bučkové!

Eliška Bučková zažila v Mongolsku perné chvilky!
Eliška Bučková zažila v Mongolsku perné chvilky! (Foto: Instagram, Jan Tuma, Blesk)

Česká Miss 2008 Eliška Bučková (27) po boku rybáře Jakuba Vágnera (34) jen kvete. Lásku si přivezli z výpravy do Amazonie a od té doby spolu prožili nejedno dobrodružství. Jenže se zdá, že výprava do Mongolska byla na modelku příliš.

Pro Elišku Bučkovou to možná byly nejhorší chvíle jejího života. Nejvíce ji trápila zima, ze dne na den se ochladilo z 25°C na minus deset. Raft se jim převrátil na rozbouřené ledové řece a všechny věci měli zmrzlé. Podle Elišky nešel ani rozdělat oheň a měla toho vážně dost.

Jedny z nejhorších chvil v jejím životě se rozhodl Jakub Vágner nemilosrdně zdokumentovat. „Miláčku, musíš všechno točit?“ ptá se zoufalá Eliška se slzami v očích. Jakub je drsné podmínky zvyklý, takže jí oponuje, že alespoň bude mít vzpomínku. „Já na to nechci vzpomínat, už nemůžu!“ štěkne po něm modelka. „Včera jsi říkal, že to už bude dobrý, ale je to nejhorší. Nechci, abys mě točil,“ hroutí se modelka na videu umístěném na sociální síti.

Pátý den v Mongolsku: Dlouho jsem zvažovala, jestli mám tohle video zveřejnit...Byl to můj nejkritičtější den, mrzlo, pak se střídal hustý déšť se sněhem, byla jsem promáčená, hladová, navíc nám Mongolci v druhém raftu ve velkých peřejích vyklopili tašky, takže všechno náhradní oblečení i jídlo bylo plné vody, hroudy sněhu se mi lepily na boty a po několika kilometrech pěšky těžkým terénem jsme se nemohli ani ohřát u ohně, neboť všechno dřevo bylo mokré. Byl to pro mě jeden z nejnáročnějších dnů v životě, ale dnes na to vzpomínám jako na zkušenost, která mě velmi posílila a nesmím opomenout vděčnost a obdiv ke svému partnerovi, který mi byl obrovskou oporou. #mongolia #expedition #snowing #freezingcold #hungry #wet #cold #hardday #experience #love

Video zveřejněné uživatelem Eliska Buckova (@eliskabuckova),Zář 11, 2016 v 2:56 PDT



Přečtěte si
xsedmikraska
14. 9. 2016 • 11:05

Jakub by měl při dobrodružných výletech s Eliškou trochu přemýšlet! To, co bylo v záběru TOP STAR je fakt extrém a nejsem si jistá, zda by chtělo mnoho mladých a hezkých žen trčet v zimě, nepořádku pod něčím, co se stanu jen podobá. Ta Eliška tak dlouho vybírala, až zřejmě přebrala.

anezat
13. 9. 2016 • 13:06

Zase jeden z důkazů, jak jsou tyto modelíny trapné a nemají dobrou psychiku, nevydrží s nimi nkdo. Hlavně že jsou vzor všech ctností. Nikdo ji přece nenutil, aby se tam vydávala s ním.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.