Adamovská z Ordinace: Nádor v prsu! Přežije rakovinu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Adamovská z Ordinace: Nádor v prsu! Přežije rakovinu?

Herečka si zašla na mamograf...
Herečka si zašla na mamograf... (Foto Tomáš Vrbenský)

Boj o život! Ten teď čeká jednu z nejoblíbenějších postav seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. MUDr. Běla Valšíková si nahmatá bulku v prsu a vyšetření na mamografu potvrdí rakovinu! Přijde tak Zlata Adamovská (57) o svou životní seriálovou roli?

Herečka doufá, že přežije. Ona i Běla. „Nebylo jednoduché tuhle scénu zahrát. Věděla jsem, že to nesmím zahrát příliš teatrálně ani pateticky. Že se nesmím začít hned tvářit tragicky. Ano, něco není normálně a ona je lékařka, takže se jí hlavou honí různé scénáře,“ popisuje Adamovská natáčení klíčové scény.

Běla si nechá vyšetřit prsa na mamografu, který její podezření potvrdí. „Ona zanedbala prevenci, spousta žen ji zanedbává. Každé dva roky by ženy měly na mamograf chodit, to je prostě fakt,“ apeluje herečka na divačky nejsledovanějšího seriálu součanosti. Sama jde přitom příkladem. „Když jsme začali točit, hnulo se ve mně to, že jsem se okamžitě přihlásila k lékaři a nechala se objednat na mamograf. Šla jsem na kontrolu, řekli mi, že je to excelentní a bez chyby. Tak mi spadl kámen ze srdce,“ říká Adamovská s tím, že v duchu počítala i s horší variantou!

„Ta možnost je tu vždycky. Říkala jsem si – bože, co já budu dělat? Budu muset podstoupit léčbu a zabojovat... Ta seriálová úloha mě vybudila k tomu jít na kontrolu v osobním životě. Pokud tak učiní i naše divačky, tak zaplaťpánbůh,“ dodává herečka. Jak se Běla Valšíková dozví, že má rakovinu, uvidíte už dnes večer na TV Nova.

Ročně u nás zemře 2000 žen!
Karcinom prsu je nejčastějším zhoubným nádorem u žen. Ročně jich touto chorobou na světě onemocní více než půl milionu! U nás je to kolem šesti a půl tisíc žen, z toho téměř 2000 podlehne, protože se nenechaly včas vyšetřit!



Přečtěte si
yarda
14. 9. 2016 • 08:31

Když jsem četl titulek, tak jsem si pomyslel: "Chudák ženská, snad se z toho dostane." Ale ona chce akorát "vystoupit ze seriálu".Tak jí popřeji hodně lepších rolí. BTW: Když už někdo chce vystoupit ze seriálu co se táhne jako tasemnice, nešlo by vymyslet něco originálního? Například že někoho vezme čert nebo unesou ufouni?

-bello-
13. 9. 2016 • 22:44

Neznám seriál a ten titulek mě tím pádem naštval ! Adamovská je fyzicky čím dál košatější , ale duševně je už jen mřenka seriálová

mord
13. 9. 2016 • 21:15

A ty nic stara nulo, co?? tak.je to spravne nic si nezasloužís

ivoadler
13. 9. 2016 • 15:15

Ta Adamovská byla taková kočka, ale teď už je to babča. S bulkou i bez ní. Skoro by bylo lepší, kdyby umřela. Seriálově, samozřejmě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.