Prokletí Tvojí tváře: Etzler trpí jako zvíře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Prokletí Tvojí tváře: Etzler trpí jako zvíře!

Etzler zazpíval od Boba Marleyho píseň No Woman, No Cry.
Etzler zazpíval od Boba Marleyho píseň No Woman, No Cry. (Foto: archiv TV Nova a ara)

Nejstarší hvězda show Tvoje tvář má známý hlas má problém. Nemůže spát! Místo nočního klidu Miroslav Etzler (51) terorizuje rodinu trénováním písně. Stejně, jako to dělal Petr Rychlý (51).

Herec, který se včera proměnil v Boba Marleyho (†36), má totiž strach, že si nevybaví slova písně. „Strašně brzy se budím. Tak okolo půl druhé ráno, nebo i v jednu ráno. A říkám si, že si to musím zazpívat, že jsem to určitě přes noc zapomněl. Je to teď pro mě náročné,“ přiznává Etzler s tím, že se celou noc převaluje v posteli, ale nikdy nezabere.

Stejná muka prožíval také Petr Rychlý během první řady oblíbené show. Ten byl ale urputnější než Etzler. Představitel primáře Mázla ze seriálové Ordinace si totiž koupil zvukovou aparaturu a celou noc nejen zpíval, ale i hrál! Jeho rodina proto fasovala špunty do uší a nevyspalým dětem pak herec psal omluvenky do školy.



Přečtěte si
jity
12. 9. 2016 • 10:26

Já mám sice hudební hluch, ale nějak mi přišlo, že Etzler občas zapěl falešně.

aveneta
12. 9. 2016 • 09:53

No...když čtu kolik stojí to "pitvoření" tedy napodobování celebrit žasnu....tolik milionů vyhodit za jakési napodobeniny a výsledek je slabý odvar skutečnosti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.