Tvoje tvář má známý hlas trhá rekordy! Co dnes uvidíte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tvoje tvář má známý hlas trhá rekordy! Co dnes uvidíte!

Anička Slováčková
Anička Slováčková (Foto: TV Nova)

Druhá řada show Tvoje tvář má známý hlas vtrhla minulou neděli na televizní obrazovky a okamžitě trhala rekordy. S přehledem ve sledovanosti převálcovala Miroslava Donutila v Doktoru Martinovi i Jiřího Bartošku v Mordpartě. První díl totiž sledovalo neuvěřitelných 1,42 milionů diváků. A Nova si dala záležet, jen masky byly nejdražší v soutěži a stály ji půl milionu. Druhý díl startuje dnes a bude se opět na co těšit!

OBMĚNĚNÁ POROTA
Do poroty místo Jitky Čvančarové zasedla soutěžící z první řady Iva Pazderková. Dnes se v roli porotce objeví Michal Suchánek.

Anna Slováčková se promění v irskou kontroverzní zpěvačku Sinéad O‘Connor, a vžila se do ní vším všudy. Dokonce se rozplakala na taneční zkoušce. „Tak teď jsi to totálně nandala. Bylo to výborný,” byl Yemi nadšený z jejího projevu. Na Aničku natáčení přišla podpořit i její matka Dáda Patrasová, kterou neuvěřitelně dojala.

Marta Jandová se představí jako Beyoncé. Problém nastal, když došlo na kostýmovou zkoušku. Kostyméři pro ni připravili šaty dle originálu, ale zpěvačce byly malé – samozřejmě přes prsa. „Kostyméři tak museli přes noc ušít šaty nové, které by Martě sedly. Nakonec se to podařilo a Marta je v nich neskutečně sexy,“ prozradil zdroj ze zákulisí.

NEJNÁROČNĚJŠÍ MASKA
Nejdražší maska se ve druhé řadě objevila hned na začátku. Na sobě ji měl David Gránský, který se proměnil v Ninu Simone. „Roztékal jsem se, měl jsem rozedřený dásně, protože ty zuby strašně bolely, a byl jsem unavený,“ zhodnotil to David, který první díl vyhrál. Zajímavost Nedělního Aha!: Všichni soutěžící museli před natáčením projít odléváním tváře. Nejhůř to nesla Ivana Jirešová, která se začínala dusit! Na obličej jí totiž dali silikon a sádrové obvazy, a tak nemohla dýchat.



Přečtěte si
anezat
12. 9. 2016 • 08:15

Vadí mi tam ta chvála na objednávku u Anduly Slováčkové i to, že se neustále pochlebuje její matce. Jinak dobré.

stekavypes
11. 9. 2016 • 14:39

Neviděla jsem ani jeden díl a nelituji,stačí ukázky,aby mě přešla chuť.

mirkazam
11. 9. 2016 • 12:44

V této show nikdo jiný neúčinkuje než Anička ?? Ve všech médiích pořád cpou a píší jenom jako by ona byla vrchol soutěže....Anička nezapře,že je dcerou Felixe,celý taťka...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.