Klára Doležalová: Člověče, nezlob se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Klára Doležalová: Člověče, nezlob se!

Klára Doležalová a Peter Marcin budou moderovat pořad Člověče, nezlob se!
Klára Doležalová a Peter Marcin budou moderovat pořad Člověče, nezlob se!  (TV Nova)

PRAHA – Již za necelé dva týdny uvedou televizní stanice Nova a slovenská Markíza nám všem známou stolní hru Člověče, nezlob se! A to v podobě, v jaké se u nás ještě nehrála. Herní plán totiž převezmou celebrity v příslušných kostýmech a jejich úlohou bude splnit speciální úkoly jako zpěv, pantomimu a herecké etudy.

Soutěžit budou čtyři týmy – dva české a dva slovenské. Vedení českých týmů, které vytvoří Jana Adamcová, Patrik Hezucký, Josef Náhlovský, Yvetta Blanarovičová, Rey Koranteng a Janek Ledecký, se ujmou Ilona Csáková a Pavel Zedníček. Slováky povedou Milan Markovič a Marta Sládečková a v týmu se objeví i Sisa Sklovská a Maroš Kramár, kteří jsou známí i u nás.

Každý z týmů bude podporovat skupina dvou set fanoušků a ta, jejíž tým zvítězí, si odnese finanční odměnu. Československá bude i moderátorská dvojice večera. Zatímco Klára Doležalová je hlavní moderátorkou řídící hru kapitánů, Peter Marcin bude mít na starost úkoly a zábavu na hrací ploše. Zábavnou soutěžní show Člověče, nezlob se! uvedou Nova i Markíza v přímém přenosu příští sobotu 26. května večer.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.