Bittnerová ze Stardance: Bude to horor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bittnerová ze Stardance: Bude to horor!

Miluše Bittnerová před soutěží poctivě trénuje. Stejně si ale moc nevěří...
Miluše Bittnerová před soutěží poctivě trénuje. Stejně si ale moc nevěří... (Foto Aha! – Martin Hykl, ČT)

Sexbomba Bittnerová už několik týdnů dře jako kůň. Bude totiž účinkovat v pořadu StarDance. Miluška prozradila, z čeho má před soutěží největší obavy.

„Nejsem žádný trémista, ale tohle je něco neuvěřitelného. Nechci vůbec přemýšlet nad tím, co bude v tu osudovou sobotu, až vstoupíme na parket,“ svěřila se herečka pro Blesk TV Magazín s tím, že největší starost jí dělají živé přímé přenosy.

Bittnerová si svého tanečního partnera nemůže vynachválit. Tréninky jsou ale řehole, ačkoliv na sobě již vypozorovala velké zlepšení. „I tak je to pořád šílený. Ale tančím za všechny prsatý a prdelatý,“ řekla Miluška, která se může chlubit přírodními čtyřkami.

Z učení se nových a nových tanců má v hlavě totální chaos. „Konkrétně se tady potíme už tři týdny, ale já pořád netuším vůbec nic. Jasné, i přes tu bolest a dril mě to strašně baví, ale jinak jsem v koncích. Mozek všechno chápe, ale nedokáže to předat hlavně nohám, které mám pomalé. Cítím rytmus, takže moc dobře vím, jak nestíhám,“ postěžovala si Bittnerka.

Podle jejího tanečního partnera Michala Necpála ale herečka trochu přehání. „Tančit se neučí každý! A i když vám tu Miluška vylíčila nejhorší možnou verzi, tak strašné to ve skutečnosti není. Je šikovná!“ říká sebevědomě tanečník a začínající herec.

 

 



Přečtěte si
jity
20. 9. 2016 • 10:20

Každý jsme nějaký, nechápu proč ji nenecháte na pokoji. Jaký jste asi horor vy.

dandova
11. 9. 2016 • 18:40

Horor jsi ty sama, Miluš.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.