Nové hvězdy StarDance Jana Plodková a Miluše Bittnerová: Místo hubnutí kynou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nové hvězdy StarDance Jana Plodková a Miluše Bittnerová: Místo hubnutí kynou!

Tohle se ve Stardance moc často nevidí. Místo hubnutí obě herečky na váze naopak přibývají...
Tohle se ve Stardance moc často nevidí. Místo hubnutí obě herečky na váze naopak přibývají... (Foto ara)

Všichni jim říkali, že díky StarDance zhubnou. Opak je ale pravdou! Hvězdy jubilejního, desátého ročníku oblíbené taneční soutěže Jana Plodková (35) a Miluška Bittnerová (38) přibraly! Navzdory tomu, že denně vypotí litry potu na čtyřhodinových trénincích...

„Mám už dvě kila nahoře!“ postěžovala si deníku Aha! »česká Marilyn Monroe« Bittnerová. Díky tanci totiž Miluška nabírá svaly. „Snad se to nějak srovná...“ doufá nejvyvinutější česká herečka.

„Taky mám dvě kila nahoře,“ přidává se Plodková. „Jana se mi snaží změnit můj stravovací systém, dělá svačinky a různé šťávičky, ale nějak to nefunguje,“ směje se její tanečník Michal Padevět (35) a vzápětí dodává, že sám přibral už čtyři kila.

Jediný, komu se díky StarDance zúžil pas je paradoxně »Ital v kuchyni« Emanuel Ridi (42). Na rozdíl od ostatních má totiž osmihodinové tréninky!
První přímý přenos uvidíte na České televizi už 8. října.

Jana Plodková (35) a Michal Padevět (35): Mluví mu do kroků
Herečka jako dítě tančila, takže její partner má problémy odnaučit ji zažité stereotypy. Navíc mu Jana »kecá« do choreografií. Naštěstí je Michal natolik trpělivý a vstřícný, že jí občas prý vyhoví.

Miluše Bittnerová (38) a Michal Necpál (29): Tančí jako lachtan
Herečka si postěžovala, že jí partner neustále přirovnává ke zvířatům. „Tuhle mi řekl, že vypadám jako kachna a valčík tančím jako lachtan. Jsem zvědavá, jako co budu vypadat během přímého přenosu,“ směje se.

Roman Zach (43) a Andrea Třeštiková (29): Trable kvůli výšce
Herec se nedá díky svým 204 cm na parketu přehlédnout, ale při tanci je jeho výška občas překážka. „Některé pozice jsme přetvořili, takže partnerka je místo na zemi ve vzduchu,“ směje se Zach.

Ondřej Bank (35) a Kamila Tománková (38): Manželka na ni žárlí
Lyžař přiznal, že tančí proti vůli své manželky! Jeho drahá polovička měla totiž strach, aby se během intenzivních tréninků náhodou nezamiloval. „Trochu žárlila, ale tak zdravě,“ směje se Ondřej.

Anna K (50) a Marek Hrstka (26): Leží doma s chřipkou
Zpěvačku přepadla chřipka, takže nepřišla ani na včerejší tiskovku. Místo omluvenky poslala video, kde na sebe prozradila, že třicet let nic nedělala a tanec jí natolik chytil, že už nechce dělat nic jiného.

Emanuele Ridi (42) a Lucie Hunčárová (30): Sen o valčíku ve Vídni
Kuchař má velký sen. Rád by si zatančil valčík na plese ve Vídni. „To beru jako společenskou událost, kam se chci podívat, až budu starý. Zatím jsem ale mladý,“ směje se Ital, který dosud tančil jen mezi plotnami.

Zdeněk Piškula (18) a Veronika Lálová (25): Jako opravdoví manželé
Herec a nejmladší ze Svěrákových Tří bratrů bere svou tanečnici jako manželku: „My jsme s Veronikou od srpna v takovém manželství. Otázkou je, zda bude trvat do prosince, nebo bude kratší, pokud nás diváci vyřadí!“

Ladislav Vízek (61) a Eva Krejčířová (36): Cílem je přežít!
Tanec ho prý vůbec nebaví. Nabídku přijal jen proto, aby všem posměváčkům ukázal, že to jde! Jeho jediným přáním je StarDance přežít. „Fyzicky mě v životě už nic náročnějšího nepotká,“ říká fotbalový internacionál.

Kristýna Leichtová (30) a Václav Masaryk (26): Trénuje u tyče
Herečka se netají tím, že se věnuje disciplíně pole dance neboli tanci u tyče. To jí ale během zkoušení latiny a standardu prý k ničemu není. Tréninky podle ní probíhají tak, že Václav rozkazuje a ona poslušně poslouchá.

Olga Šípková (47) a Marek Dědík (29)¨: Neumí být s mužem
Jako mistryně světa ve sportovním aerobiku se vždy věnovala individuálním disciplínám. Ve StarDance se nemohla smířit s tím, že ji někdo vede. „Musela jsem si zvyknout na to být s mužem. Vůbec jsem se necítila být uvolněná.“

Kostková bude tančit: Bojím, bojím, těším, těším...
Diváci si moderátorku Terezu Kostkovou (40) v roli tanečnice natolik oblíbili, že má i letos připravené speciální číslo. Každý den je zavřená v tělocvičně a čtyři hodiny trénuje paso doble s Janem Onderem (31). „Je to jako s prvním milováním – bojím, bojím, těším, těším,“ popsala Tereza pocit při tanci. „To já Terezce při trénincích pořádně nakládám,“ přidal vodu do mlýna Onder a všichni na tiskovce propukli v horónský smích. „Je to šťastný pár a přeji jim štěstí,“ glosoval Marek Eben (58).



Přečtěte si
ivoadler
14. 9. 2016 • 10:43

A nebyla to u Anny K náhodou viróza? Nechápu, jak můžou Bittnerovou označovat za českou Marilyn? Vždyť je jako bečka. Samozřejmě, i "plnoštíhlá" herečka se může uplatnit, ale vydávat jí za českou Marilyn ani náhodou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.