Vdovec po Bartošové Rychtář: Důkazy o hororu za zdmi vily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vdovec po Bartošové Rychtář: Důkazy o hororu za zdmi vily!

Znovu vystěhovaný vdovec po Bartošové (†48) Josef Rychtář bojuje s exmanželkou.
Znovu vystěhovaný vdovec po Bartošové (†48) Josef Rychtář bojuje s exmanželkou. (Foto Aha! – Pavel Machan, Dan Černovský, ara)

Hádky, nenávist, policie a soudy! Vila Helenka, kterou obývá vdovec po Ivetě Bartošové (†48) s exmanželkou, se téměř po roce stala místem velkých bojů. Za všechno může už druhé soudní vystěhování Josefa Rychtáře (58) z domu. A ten si to nenechává líbit.

Brání se zuby nehty a kope kolem sebe na všechny strany. Tak se teď chová Rychtář poté, co ho Darina Nová (58) nechala opět soudně vystěhovat. Přestože je Josef v azylu u svého švagra v Liberci, snaží se přes soudy bránit. Proto také napadl usnesení okresního soudu Praha-východ ohledně zákazu vstupu do vily v Říčanech, kde sídlí jeho bezpečnostní agentura a kde mu patří jedna šestina. Protestoval také proti tomu, že je povinen Darině zaplatit  náklady na řízení ve výši 4356 korun a 1000 Kč na soudní poplatky.

Důvod je podle něho jasný. „Podal jsem odvolání, protože nedošlo k žádnému násilí,“ svěřil Aha! Rychtář s tím, že ten, kdo byl v ohrožení zdraví, je naopak on. „Dne 31. 7. 2016 došlo k vulgárnímu napadení navrhovatelkou ve sklepě, kde odpůrce na okružní pile řezal dřevo. Navrhovatelka k němu zezadu přistoupila, strčila do něj a následně mu začala nadávat. Celou situaci skrze okno viděla paní N. K, celá situace mohla být velice nebezpečná,“ nechal vdovec zapsat v odvolání s tím, že k celé události podal také trestní oznámení. Vyvrací 6 nařčení exmanželky: Důkaz o hororu za zdmi vily!
1. Slovní urážky
„Pokud se jedná o pana Lumíra, byl to on, kdo odpůrce od samého počátku, kdy navrhovatelce pomáhá s rekonstrukcí kuchyně, napadal nejen slovně, ale též násilím, což odpůrce musel řešit přivoláním policie a podáním trestního oznámení,“ píše se v Rychtářově odvolání.
2. Teror po telefonu
Josef také odmítá tvrzení Dariny Nové, že jí měl telefonovat nebo psát nevhodné či vulgární zprávy.
3. Otevírání dopisů
Podle exmanželky měl prý Josef také otvírat její dopisy a porušovat tak listovní tajemství. 4. Vyhrožování
Rychtář také nesouhlasí s tím, že měl vyhrožovat synovi Josefovi (31), který se kvůli sporům s otcem vzdal dokonce příjmení .
5. Napadení kamarádky
Nesmysl je podle Josefa také to, že měl napadat návštěvu Nové paní Zuzanu. Vdovec se prý jen vyjádřil k tomu, že by se Nová měla stydět, když si nechá od zdravotně hendikepované kamarádky malovat kuchyň a uklízet letitou špínu.
6. Poškození auta
Josef se také brání osočení z toho, že měl údajně poškodit vozidlo příbuzné jeho exmanželky, které stálo před vilou.

Psychické problémy
Vdovec také považoval za velmi důležité upozornit na fakt, že podle jeho informací se má exmanželka po rozvodu léčit na psychiatrii.



Přečtěte si
nicnezpravda
7. 9. 2016 • 13:46

Pořad soudkyně Barbara má námět i hlavního herce Rychtáře To by byla sledovanost

hejhej
7. 9. 2016 • 13:37

Stále stejná "písnička". Každý tomu primitivnímu násilníkovi ubližuje a on je trpitel . Svou násilnickou povahu a vulgární hubu předvedl několikrát v přímém přenosu TV. Kdo by takové prolhané zrůdě věřil ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.