Hanka Kynychová v Pevnosti Boyard: Proč jí přidělili hady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hanka Kynychová v Pevnosti Boyard: Proč jí přidělili hady!

Bylo vidět, že mezi hady Kynychová prožívala opravdovou hrůzu.
Bylo vidět, že mezi hady Kynychová prožívala opravdovou hrůzu. (Foto: FTV Prima)

Jako by se jí zhmotnily nejhorší noční můry! Tak si Hanka Kynychová (48) musela připadat při plnění svého posledního úkolu v prvním díle české Pevnosti Boyard. Tvůrci jí totiž poslali do komůrky plné hadů, ze kterých má přímo panickou hrůzu.

„Bylo to pro mě něco neskutečnýho! To, jak se mi klepaly nohy, jsem nemohla vůbec ovlivnit. Měla jsem pocit, že se najednou se mnou houpe celý svět,“ popsala deníku Aha! cvičitelka svůj hororový zážitek. „Až na hotelu mi došlo, že ta zimnice a vyčerpání, které jsem prožívala, bych mohla přirovnat asi jen k tomu, když mě přivezli na JIP po porodu. To je taky něco výjimečného, co zažijete jen jednou dvakrát za život,“ míní Kynychová.

Za úkol měla najít indicie napsané na živých hadech. „Zpětně mě štve, že jsem nebyla víc racionální. Teprve později jsem si uvědomila, že ta čísla byla nejspíš na velkých hadech. Že by to asi nepsali na ty malinké...“ sype si popel na hlavu Hanka, která se přesto přese všechno ukázala jako obrovská bojovnice.

„Šla jsem do toho po hlavě a říkala jsem si, že když je to pro dobrou věc a nejde o život, tak neodmítnu žádný úkol,“ dodává cvičitelka s tím, že soutěž pro ni neskončila. Bude ji bedlivě sledovat na Primě, aby viděla, s jakými hrůzami se musely utkat další české celebrity.

Může za to škodolibý Rosák!
„Úkoly přiděluje otec Fouras,“ sdělil Aha! Filip Budák z televize Prima. Pak ale přiznal, že mu produkce přece jen trochu pomáhá... „Soutěžící předem vyplnili dotazník, ve kterém uvedli i svoje strachy, takže jich mohl tak trochu škodolibě využít...“



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.