Drsný start show Tvoje tvář: Tohle vám hvězdy nepřiznaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Drsný start show Tvoje tvář: Tohle vám hvězdy nepřiznaly!

Vítěz prvního kola David Gránský a Roman Vojtek.
Vítěz prvního kola David Gránský a Roman Vojtek. (Foto: TV Nova, ČT, FTV Prima, ara)

Být ženou nikdy nebyl jeho sen, ale role černošské matrony Niny Simone (†70) se David Gránský (24) zhostil dokonale. Jen jeho přítelkyně Nikola (22) měla málem infarkt, když na ni zpěvák promluvil zpod masky!

„Byla se podívat na natáčení a vynadala mi, že jsem ji k smrti vyděsil. Říkala, že jako žena jsem jí nesympatická a má ze mě strach,“ smál se vítěz prvního dílu druhé řady novácké show Tvoje tvář má známý hlas s tím, že se skutečně snažil dostat do kůže zpěvačky, která se s okolím nikdy moc nemazala. „Byla to drsná dáma, která střílela do lidí, takže jsem se do ní vžil a byl pořádně krutý,“ svěřil deníku Aha! Gránský.

„Herectví k téhle show patří, jinak by to byla travesty show hraničící s parodií, a to my nechceme,“ dušoval se herec. I když maska byla náročná a umělé zuby mu rozdrásaly dásně do krve, rozhodně by do další podobně náročné přeměny okamžitě šel znovu. „Klidně přežiju dalších sto hodin v maskérně! Je to super zážitek a zkušenost k nezaplacení,“ dodal David, který od nedělního večera přijímá osobní i telefonické gratulace. Převálcoval Bartošku i Donutila
Druhá řada show Tvoje tvář má známý hlas si vybojovala jasné první místo nedělní války o diváky. „Mám radost, že se na nás dívalo více lidí než na bezkonkurenční herce Jiřího Bartošku a Miroslava Donutila. Sledovanost byla fantastická,“ raduje se vítěz prvního kola.

V neděli večer strhující výkon Davida Gránského sledovalo 1,42 milionu diváků, zatímco Donutila v Doktoru Martinovi na ČT »jen« 1,13 milionu. A Bartoška coby detektiv Kolumný z primácké Mordparty se musel spokojit s 732 tisíci fanoušky, což je oproti minulému týdnu pokles o 260 tisíc diváků.


Bojovnice Nina
Eunice Kathleen Waymonová, známá pod svým uměleckým jménem Nina Simone, byla americká zpěvačka, skladatelka, pianistka a bojovnice za občanská práva. Nejčastěji se její jméno objevuje ve spojení s jejím pěveckým vyjádřením jazzové hudby. Původně chtěla být klavírní virtuoskou, ale její tvorba zahrnula množství stylů. Pro její zpěv byly charakteristické prudké vášně.

Od X Factoru po Mamma mia!
Před osmi lety rodák ze Znojma zazářil v show X Factor, kde se probojoval do finále. Pak jeho hvězda na chvíli zapadla, ale nyní patří k nejobsazovanějším mladým tvářím. Po seriálech Vyprávěj, Gympl a Doktoři z Počátků hraje v Ohnivým kuřeti, účinkuje v muzikálech Mamma Mia!, Ať žijí duchové! a momentálně se připravuje na premiéru muzikálu Alenka v kraji zázraků, ve kterém bude vystupovat i s další hvězdou Tvojí tváře Aničkou Slováčkovou.
Roman Vojtek (44): Dvakrát zlomený prst!
Historicky první vítěz StarDance si na Jiřím Kornovi (67) nevylámal zuby, ale nadvakrát zlomil prst. Jeho výkonu tleskala i Kateřina Kornová (49), která se objevila na pódiu jako Miss Moskva.

Miroslav Etzler (51): Kolaps se odkládá!
Nejstarší účastník Tváře se zhostil britské rockové legendy Joe Cockera (†70) k překvapení svých koučů velmi dobře. Dokonce ani nezkolaboval na jevišti, jak herec původně předpokládal.
Anička Slováčková (21): U konce s dechem!
Dcera Felixe Slováčka (73) a Dády Patrasové (60) se bála, že píseň Shake It Off od Taylor Swift (26) neudýchá, ale odzpívala ji na jedničku. Jen baletní sukýnku by jí už dávat neměli...

Jan Cina (28): Předčil i Madonnu!
Přestože na rozdíl od Madonny (58) zpíval živě, porotu tento mladý herec a také moderátor Kouzelné školky zaujal především dokonalými nožkami. Takové nemá snad ani sama královna popu!



Přečtěte si
anezat
6. 9. 2016 • 13:18

Slováčková - naprostá katastrofa. Protekční fracek, který nemá talent a to falešné kníkání "rvalo" uši. Obsadili ji tam asi jen ze soucitu. Gránský i Vojtek byli dost dobří, ale tu další řadu mohli dát až příští rok.

defakto
6. 9. 2016 • 10:45

... všichni se tam vzájemně chválí , celá porota , účinkující a hlavně ten kretén Sokol se tam pořádně napakují , tak proč by to znova neopakovali ! ... je to pořad pro primitivy a těch je tady dost !

govana
6. 9. 2016 • 10:31

Na první díl to fakt už nemá,ale vypadá to že české celebrity se můžou přetrhnou aby tam účinkovali .Škoda že nemění v každém díle porotu.V prvním díle mne připadalo že všichni soutěžíci byli dobří a snažili se ale nynější výběr?Polovička ze soutěžících na to nemá ,nechápu kde se tam vzala mladá Slováčková?Proč?Za chvíli z ní bude i herečka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.