V Česku startuje nový televizní kanál JOJ Family: Přichází Talent i Dr. Dokonalý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

V Česku startuje nový televizní kanál JOJ Family: Přichází Talent i Dr. Dokonalý!

Velkým tahákem JOJ Family je talentová soutěž.
Velkým tahákem JOJ Family je talentová soutěž. (Foto JOJ Family, ara)

Na české obrazovky míří nový slovenský kanál JOJ Family. Největším lákadlem bezplatné televize bude show Česko Slovensko má talent. Ta poprvé nepoběží na české stanici. Na co dalšího se diváci mohou těšit?

Plnoformátový kanál JOJ Family, na který získala licenci slovenská skupina JOJ, začne vysílat už toto pondělí 5. září. Zatímco dosud zábavnou talentovou show přenášela FTV Prima, nyní na ni budou mít výhradní právo právě Slováci.

Velká konkurence
JOJ Family bude vysílat 24 hodin denně zčásti v původním slovenském či českém znění a zčásti s českým dabingem. Jejím hlavním cílem je konkurovat našim stálým českým televizním kanálům, programově bude zaměřený na celou rodinu. „Vedle talentové soutěže v programové nabídce nebudou chybět ani úspěšné slovenské seriály předabované do češtiny. Čeští diváci se také mohou těšit na reality formát Soudní síň, který se natáčí speciálně pro JOJ Family v českém jazyce a s českými protagonisty,“ svěřila PR manažerka Lucia Suková.

Česko Slovensko má talent
Pondělí 20:20
Středa 20:20
Šestá série zábavné reality show, která se u nás vysílá už od roku 2010. V porotě jako loni usednou Lucie Bílá (50), Diana Mórová (46), Jakub Prachař (33) a Jaro Slávik (42).

Soudní síň
Pondělí 16:00
Reality show Soudní síň  řeší aktuální problémy a učí diváky, jak nám zákon a advokát může pomoci. Natáčí se s českými protagonisty.

Naši
Úterý 20:20
Komediální seriál o životě pětičlenné rodinky, který jejich příběhy vypráví s ironickým podtónem a ukazuje, jak náročné a křehké umění je rodičovství.

Dr. Dokonalý
Neděle 20:20
Hlavním hrdinou seriálu je MUDr. Daniel Dokonalý, kterého hraje Tomáš Maštalír. Je odborník na diagnózy a zanedbání lékařské péče. Jako soudní znalec často spolupracuje s policií.

ZOO
Pátek 20:20
Rodinný seriál z prostředí zoologické zahrady, vypráví příběhy s kriminální zápletkou, spojenou s nelegálním obchodováním s exotickými zvířaty. V hlavní roli Táňa Pauhofová (33) a Ján Koleník (36).

Eda z Talentu: Oslní barokním zpěvem i zjevem!
V premiérovém díle Česko Slovensko má talent se představí Eduard Bern. Ten před porotu dorazí v opravdu nezvyklém převleku, který mu dal zabrat. „Eduard předvede porotě barokní zpěv, ke kterému si vyráběl okázalý kostým neuvěřitelné tři měsíce,“ uvedla Lucia Suková. 



Přečtěte si
anka
3. 9. 2016 • 14:07

poproste nekoho mladsiho v rodine jak to udelat tak, aby jste mohl sledovat tv bez reklam a vasi hloupost do sveta

dzery1
3. 9. 2016 • 08:34

Bída ale neplatíte ji,tak proč se díváte?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.