Finková ve válce s pubertální dcerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Finková ve válce s pubertální dcerou!

Linda Finková dceřin odchod těžko snášela.
Linda Finková dceřin odchod těžko snášela. (Foto: Dana Kolářová, Profimedia)

Když Lindu Finkovou opustil její manžel Richard Genzer, nebylo to pro ni vůbec lehké období. Těžko to snášela i její děti a hlavně dcera Viktorka, které bylo tou dobou třináct. Jenže puberta na tatínkovu holčičku přišla až o něco později…

Co znamená mít pubertální dceru, se Finková přesvědčila dva roky poté. Tehdy už s nimi dokonce bydlel její přítel Milan. Když například potřebovala od své dcery Linda pomoc, dočkala se většinou jen pubertálního odmlouvání. „Nad vším, co jsem po ní chtěla, se ofrňovala, byla naštvaná a že u táty by nemusela,“ prozradila Finková v rozhovoru pro časopis Téma. „Fajn, tak běž k tátovi,“ řekla jí tehdy Linda, kterou velmi překvapilo, že to Viktorka skutečně udělala.

Konverzace mezi matkou a dcerou se tak omezila pouze na smsky. Lindiny známé se divily, proč si dceru opět nepřitáhne zpátky, ale ta dobře vytušila, jak se k vlastní dceři chovat. „Kdybych na to šla po zlém, mohla jsem ji ztratit na celý život. Tak jsem si řekla, že na to kašlu,“ prozradila s tím, že za pět měsíců se Viktorka ozvala sama, zda si mohou promluvit. „Sešly jsme se a od té doby už se ode mě nehnula,“ zakončila Finková s tím, že dcera si může k tátovi jezdit, kdy se jí zachce.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.