Fotograf Ivety Bartošové (✝48): O nerváku při jejím focení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Fotograf Ivety Bartošové (✝48): O nerváku při jejím focení!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Vladimír Gdovín)

Fotograf Vladimír Gdovín (57) zavzpomínal na své focení se známou zpěvačkou. Podle jeho slov o procházku růžovou zahradou rozhodně nešlo! NAOPAK!

"Nejdřív jsem se vyděsil, protože Iveta neměla s podobným focením žádné zkušenosti!" řekl o pořizování fotek pro kosmetickou firmu Christian Dior Gdovín Blesku. Známá firma si před lety totiž známou zpěvačku vybrala pro propagaci svých výrobků. To ale nebyl všem nepříjemným překvapením zdaleko konec!

"S hrůzou jsme s Ivem zjistili, že nádherný obličej Ivety má vady, které normálně nepostřehnete. Jedno oko menší než druhé a na pravém mírně převislé víčko. Navíc jsme věděli, že se to bude postupem času a únavou zhoršovat," popsal vypjaté okamžiky fotograf, kterému tehdy sekundoval vizážista Ivo Špes (†54). "Abych to odlehčil, vytáhl jsem bubliny. Jen mírně jsme je na sebe nechali působit. Chtěl jsem, aby se Ivetě projevily jen v náladě a v očích, ne na celém obličeji," dodal o nasazení šumivého alkoholu během fotografování Gdovín.



Přečtěte si
mdada49
4. 9. 2016 • 00:49

Právě v těch etudách bylo patrné, jak se z něho rok od roku stával větší a větší pablb. Po dvaceti letech už byl nesnesitelně namachrovaný ubožák, chlubící se tím, jak fotil Švandovou. Vzhledem k tomu, že už opět uplynulo pár let dosahuje zřejmě machýrek svého vrcholu SUPERANTIKONTRAMULTIEXTRAUNIKÁTNÍHO HOVADA !!! Apropo- nic světoborného nám nesdělil. Nikdo nemá stejnou polovinu těla.

ivoadler
3. 9. 2016 • 11:39

Vytáhl jsem bubliny, aby se trochu rozjařila, pak jsme si zasouložili, aby se uvolnila a výsledkem jsou docela pěkné fotky. Je blbé, že Ivetu Štaidl vzdaloval normálního života. Chtěl mít panenku na hraní jen pro sebe.

eremita
2. 9. 2016 • 23:44

Gdovín žije, hurá, už to vypadalo, že zapadl v dobách času - Manželské etudy jeho svobodomyslnému naturelu nesvědčily....

hejhej
2. 9. 2016 • 13:54

AHÁCI, nemáte o čem psát, že opět vytahujete mrtvou Ivetu,aby jste se na ní přiživili - hyeny?? Článek nečtu, stačí nadpis.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.