Jágr o Kopřivové: Je v tom dost přísná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jágr o Kopřivové: Je v tom dost přísná!

Veronika hlídá Jardovo stravování.
Veronika hlídá Jardovo stravování. (Foto Nedělní Aha! – Pavel Machan, Martin Hykl, Robert Klejch, herminapress.cz, ara)

Láska prochází žaludkem! O tom se přesvědčil i hokejový bůh Jaromír Jágr, kterého jeho Veronika drží na bezlepkové dietě. Jenže i tak má Jarda problémy se svým tělem, za ty prý nemůže jeho nová láska, ale léto.

Veronika Kopřivová  Jardu Jágra naučila jíst bezlepkově, je tedy podezřelé, že hokejista má problém s tělesným tukem. Odborníci mu změřili, že ho má 14 procent, to udivilo i samotného Jaromíra. „Je v tom na mě dost přísná, ale přes léto prostě nemám potřebný výdej kalorií,“ svěřil deníku Blesk.

Nicméně ani nadbytečný tělesný tuk zamilovaného hokejistu neodradil od toho, aby bral věci s nadhledem. „Nemohl bych hrát hokej, kdybych věděl, že už nemám šanci se zlepšovat. Takto mě to víc motivuje,“ prozradil. Snad tedy Veronice její přísnost vydrží a podepíše se na Jardových sportovních výsledcích.

 



Přečtěte si
antonuis.j
5. 9. 2016 • 07:30

Trapná móda, nejíst lepek. To je jen pro lidi trpící celiakií, ale normální člověk se nespasí vynecháním lepku, ani nezhubne, je to celé kravina. Jinak ať si Jarda vezme třeba Dolly Buster je mi to fuk.

nicnezpravda
5. 9. 2016 • 00:38

14 procent tuku u muže je v normě..ale IQ 14 BODŮ už je Jardo horší skore

-bello-
4. 9. 2016 • 23:36

Další blbka zmagořená lepkem.Nesmysl.Zdravé tělo bezlepkovou nepotřebuje.Slečna ať si opraví obočí.Tohle ochlupené mahagonové se tedy nehodí. Jinak jsou mi ukradení.Jágr je pravoslavný pánbíčkář a holka je hokejka od tyče, co nááááhodou potkala v US Jágra od hokeje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.