»Doktor Martin« Donutil (65): 2 měsíce tajně v léčebně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Doktor Martin« Donutil (65): 2 měsíce tajně v léčebně!

Roli doktora Martina točil ve velkých bolestech.
Roli doktora Martina točil ve velkých bolestech. (Foto ČT, ara)

Nesnesitelné bolesti zřejmě donutily Miroslava Donutila (65), aby konečně začal řešit dlouhodobé problémy s nemocným kolenem. Herec, který na obrazovkách ČT opět září coby Doktor Martin, si naordinoval lázeňský pobyt. Operaci však stále odkládá!

„Je tady už dva týdny a je to velmi zodpovědný pacient,“ prozradil deníku Aha! muž, který je ubytovaný na stejném patře v lázních Aurora v jihočeské Třeboni. „Léčí se tady s tím kolenem,“ prozradil ještě muž, který na Donutila nedá dopustit. Ani podle personálu prý nevyžaduje žádné speciální zacházení a pokyny rehabilitačních pracovníků plní do puntíku.

Operace ho nemine

Je dobře, že si Donutil konečně udělal volno a věnuje se svému zdraví. Koleno ho totiž trápí už léta a podle jeho slov ho chirurgický zákrok nemine. Zatím se mu ale vyhýbá. „Ono je zralé k operaci, ale já ji stále oddaluji,“ řekl herec před časem a jak se zdá, zvolil cestu intenzivní rehabilitace ve vyhlášených lázních. Tady také jistě načerpá energii na další pracovní povinnosti. A pauzu opravdu potřeboval, vždyť jen na natáčení druhé řady seriálu Doktor Martin strávil více než 210 dní. Malebné lázeňské městečko je tedy pro Donutila jako stvořené.

Ztrácel vědomí

Kolena nejsou to jediné, co Donutila v životě pořádně potrápilo. Dlouhá léta se potýkal s drobnými ztrátami vědomí. K jeho velké úlevě se ale po nekonečných vyšetřením nepotvrdilo podezření na epilepsii.



Přečtěte si
ivoadler
1. 9. 2016 • 12:44

Epilepsii nemá a co vědomí - ztrácí?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.