Lucie Borhyová: Napadli jejího bratra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lucie Borhyová: Napadli jejího bratra

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Drsný útok ochranky! Přesně to zažil při pátečním přímém přenosu Bailanda bratr soutěžící moderátorky Lucie Borhyové (29) Oskar (19). „Bodyguardi Novy ho nechtěli pustit za sestrou do zákulisí. Dokonce do něj i drsně strkali. Byli tak nastartovaní, že jsem jen čekala, kdy mu dají nakládačku,“ popsala incident deníku Aha! svědkyně incidentu.

Drsný útok ochranky! Přesně to zažil při pátečním přímém přenosu Bailanda bratr soutěžící moderátorky Lucie Borhyové (29) Oskar (19). „Bodyguardi Novy ho nechtěli pustit za sestrou do zákulisí. Dokonce do něj i drsně strkali. Byli tak nastartovaní, že jsem jen čekala, kdy mu dají nakládačku,“ popsala incident deníku Aha! svědkyně incidentu. A co na to Lucie Borhyová? „Vím o tom, chtěl jít za mnou do šatny...“

Nadšený golfista Oskar Borhy není žádný svalovec a tak ho útok ostrých hochů zaskočil. „Oskar chtěl za mnou do šatny, ale oni ho zarazili, že tam nikdo nesmí. Prý do něj i docela hrubě strčili, tak se sebral a šel. Rozhodně se s nimi nehádal,“ potvrdila nám informace svědka do telefonu nejdřív i sama Lucie Borhyová. Za několik minut ale svoji verzi opravila: „Teď jsem bratrovi volala znovu. Předtím byl trochu zmatený. Bál se, že ho snad chce někdo obviňovat, že se s tou ochrankou arogantně dohadoval. Teď mi říkal, že se ho ti pánové vlastně ani nedotkli. Ochranka mu prý jen slušně vysvětlila, že do šaten za námi ani příbuzní nemohou a tak se v pohodě klidil,“ sdělila nám napodruhé překvapivě Lucie.

Zdá se téměř, jako by se zalekla případné reakce svého zaměstnavatele televize Nova. Té by se totiž nemuselo líbit, že mluví proti jí najaté ochrance, a možná proto nám při druhém telefonátu nabídla upravenou verzi příběhu. Tak či tak, její bratr na studio Bailanda na pražském Výstavišti ani po tomto podivném incidentu nezanevře.

„Oskar mi chodí držet palce na Bailando už od začátku. Já se ale za rodinou dostanu nejdřív pár minut po konci přímého přenosu, jinak je v pátek, kdy se vysílá, vůbec nevidím. Vždycky se pak na ně ale moc těším,“ vysvětluje Borhyová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.