Sex je náš aneb polohy podle povahy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sex je náš aneb polohy podle povahy!

Podívejte se na nejoblíbenější sexuální polohy.
Podívejte se na nejoblíbenější sexuální polohy. (Foto: Profimedia.cz)

Sex milujeme všichni! Avšak každý ho vnímáme trochu jinak. Mužům jde spíš o samotný akt, naopak ženy mají rády předehru. Sexuologové však prozradili pět nejoblíbenějších milostných poloh, které jsou vzrušující pro obě pohlaví. Podívejte se na ně a zjistěte, co o vás prozradí!

Poloha slona
Jak na to: Žena leží na břiše. Muž leží na ní s prohnutou bederní páteří a opírá se rukama o zem. Tato poloha je náročnější, ale velice vzrušující pro oba partnery, protože se navzájem dotýkají.
Co o vás prozradí: V lásce i v životě jste prostě požitkáři. Milování si dokážete vychutnat. Snažíte si dát navzájem to nejlepší.

Šestá poloha
Jak na to: Žena klečí a muž do ní vstupuje zezadu. Muž může partnerku při této poloze hladit a laskat její prsa či přirození.
Co o vás prozradí: Ukazuje dominantního muže, který je však pro ženu opravdovou oporou.

Tisknoucí poloha
Jak na to: Žena leží na zádech. Nohy má široce rozevřené a stehny si přitahuje partnera, který leží mezi nimi. Tuto polohu mají rády hlavně ženy. Mohou si totiž partnera nohou regulovat.
Co o vás prozradí: Jde o sebevědomou partnerku a obětavého muže, který ženě dopřeje chvíle rozkoše.

Zdvižená poloha
Jak na to: Žena leží na zádech, nohy si položí na partnerovi ramena. Muž klečí s rozevřenými stehny na ní. Tato poloha umožňuje velmi hluboký průnik.
Co o vás prozradí: Žena je velmi sebejistá, v životě si udržuje nadhled. Partnerovi ráda ukazuje svou sílu, zároveň si ho velmi hýčká.

Kleště
Jak na to: Žena sedí obkročmo na muži čelem k němu. Nohy má pokrčené v kolenou. Muž leží na zádech. Tato poloha je velice příjemná pro oba partnery. Muž může hladit ženě prsa a ona zase jeho hruď.
Co o vás prozradí: Víte, co je v životě důležité. Sex opravdu milujete, ale víte, že mazlení a láska k němu prostě patří.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.