Sklovské jdou po krku: Nejdřív loupež, teď otrava! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sklovské jdou po krku: Nejdřív loupež, teď otrava!

Sisa Sklovská
Sisa Sklovská (DANIEL CERNOVSKY PAVEL MACHAN RINGIER AXEL SPTINGER / Blesk)

Po zpěvačce někdo jde! Jak jinak si totiž vysvětlit fakt, že ji nejdříve vyloupili dům a nyní se dokonce pokusili zabít její milovanou kočku. Pouhá závist nebo organizovaný gang lumpů?

Po návratu z dovolené na Sicílii čekal Sisu Sklovskou (50) šok. Její milovanou kočku se kdosi pokusil zabít a zvíře trpělou kvůli neznámému jedu děsivými křečemi. „Naštěstí všechno dobře dopadlo a na veterině se ji podařilo zachránit,“ popsala chvíle hrůzy zpěvačka slovenskému serveru Pluska.sk. To však nebyl jediný útok na její osobu a soukromí. 

Už v dubnu se do jejího domu vloupala partička neznámých pobertů a odnesla si šperky + 50 tisíc eur na hotovosti. „Doufám, že už jsou v base. Prý vykradli další známé lidi na jiných zajímavějších místech v Bratislavě,“ svěřila se tehdy Novému Času vystrašená Sklovská. Zloději totiž v baráku kradli v době, kdy tam Sklovská spala s manželem. A to jistě není zrovna příjemný pocit...



Přečtěte si
kinki
6. 9. 2016 • 09:33

A preco nenapisete aj o tom, ako ona otravuje cely slovensky narod, ktory ju nemoze ani citit.

ivoadler
2. 9. 2016 • 10:59

To je ta, co si vzala nějakého toho milionáře? Kdyby měla misto kočky psa, tak by ji tak snadno nevykradli. Navíc kočky smrdí víc než psi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.