Známý český režisér: Pod každou sukýnkou je to stejné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Známý český režisér: Pod každou sukýnkou je to stejné!

Karel Weinlich měl slabost pro ženy.
Karel Weinlich měl slabost pro ženy. (Foto: Tomáš Vrbenský)

O tom, že rozhlasový režisér (86) miloval ženy, nemůže být pochyb. Důkazem toho je i fakt, že se jedenáctkrát oženil a desetkrát rozvedl. Avšak s poslední manželkou je už čtrnáct let. Že by konečně láska?

Jeho slabost pro ženy byla opravdu nekončená, vše se ale změnilo příchodem padesátých narozenin. „Do padesáti jsem byl v postpubertně a nikým jsem si to nedal rozmluvit,“ prozradil Weinlich pro Sedmičku s tím, že chlap se neotočí za ženou, protože je profesorkou astrobiologie, ale poněvadž nějak vypadá a říká si, jak je zamilovaný.

„Dneska vím, že se to měnilo vždycky, když už se mi podařilo tu sukýnku nadzvednout. Jenomže časem zjistíte, že tam není nic nového, že je to to, co jste viděl desetkrát, dvacetkrát,“ přiznal režisér.

Karel Weinlich už ví, že k dlouhodobému vztahu nestačí jen hormony. „Protože ty hormony, mrchy, vyčichnou a vy potřebujete mít pevný základ, a ten je v tom, že musíte být neskonale tolerantní k partnerovi, vědět, že je vaší oporou, že vám k něčemu je. Pak to může nějakou dobu trvat,“ dodal lamač dívčích srdcí.



Přečtěte si
bluedream
11. 9. 2016 • 18:05

No, on se zúčastňoval s Plzákem tehdy mohutně swingers parties a hodně se rozmlsal a pak nevěděl, co by chtěl ještě, prostě byl vyžilý...

baronessa
11. 9. 2016 • 12:33

Že mu to ale trvalo...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.