Agátu balil liliput: Ohodila jsem ho bahnem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Agátu balil liliput: Ohodila jsem ho bahnem!

Agáta je šťastně vdaná za Jakuba Prachaře. Mužská pozornost ji ale vždy potěší.
Agáta je šťastně vdaná za Jakuba Prachaře. Mužská pozornost ji ale vždy potěší. (Foto Jakub Poláček)

Tak tohle bude hodně sexy! Agáta Prachařová (31) totiž v Pevnosti Boyard zápasila v bahně. A ještě přitom stihla laškovat s liliputem Paklíčem.

„Balil mě Paklíč, to bylo dobrý,“ řekla Blesku se smíchem 175 centimetrů vysoká modelka. „On se mnou laškoval. Trochu jsem ho ohodila bahnem a on pak po mně foukal pěnu. Byl úžasnej.“

Zápasení v bahně už ale pro Agátu tak příjemné nebylo. Prachařová měla přeprat zápasnici a získat od ní klíč od pokladu. Sama se sice tři roky věnuje boxu, v tomto případě jí to ale nebylo nic platné.

„Bylo tam tak půl metru bahna. Myslím, že jsem hodně nadávala, že mě budou muset vypípávat. Určitě jsem řekla ku*va,“ přiznala dcera Veroniky Žilkové narovinu. Ale jak už to bývá, po bitvě je každý generál. „Měla jsem tu holku obejít nebo shodit na zem a vzít za ní ten klíč. Nechtěla jsem jí dát úplně pěstí, to se ani nesmělo, a tak jsem přemýšlela, že jí sundám plavky, aby si je musela obléknout. To mi zase přišlo blbý. A ona tam se mnou mezitím asi třicetkrát hodila o zem! Jednou mi dokonce vyrazila dech a já už z té místnosti chtěla odejít. Do breku mi bylo hned od začátku.“

Prohnaný souboj ale Agátě minimálně mužská část publika jistě odpustí. Sledovat křehkou brunetu proti namakané zápasnici v bahenní bitce totiž bude pastvou pro oči samo o sobě.

 



Přečtěte si
-bello-
4. 9. 2016 • 23:11

Kristepane, kdo slyšel na živo jak se mluví v jejich rodině, tak ku.va je tam nejslušnější slovo. Ať se ta nána nedělá!

6010
25. 8. 2016 • 16:36

Ta má ale ránu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.