Dcera expremiéra Grosse (†45): Těžký návrat z prázdnin! Krutá nemoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera expremiéra Grosse (†45): Těžký návrat z prázdnin! Krutá nemoc!

Díky tamnímu vzduchu se Grossové astma zlepšilo.
Díky tamnímu vzduchu se Grossové astma zlepšilo. (Foto Aha! – Robert Klejch, Facebook)

Měsíc »rozdýchávala« u moře na Floridě těžké astma, kterým trpí už od dětství, ale stačí pár dní na vzduchu v Česku a Natálka Grossová (13) už zase lapá po dechu. Přesto na sobě muzikálová hvězda nedá nic znát!

Dcera zesnulého expremiéra Stanislava Grosse (†45) musí každé prázdniny strávit několik týdnů v Americe u oceánu. „Moc jsme si to užili. Na dovolené jsme udělali i kus práce, natočila jsem tam videoklip ke své písní a astma se mi zlepšilo tak, že jsem málem zapomněla, že ho mám,“ svěřila se deníku Aha! Natálka v sobotu na pražské Náplavce, kde s kolegy z Hudebního divadla Karlín předvedla nové kostýmy k muzikálu Bonnie & Clyde, kde účinkuje.

„Prázdniny už pomalu končí, takže jsme se museli už vrátit. Začínám se pomalu zas učit a hlavně zkoušíme v divadle, na což se nesmírně těším,“ řekla Grossová s tím, že bohužel v místních podmínkách a hlavně v zaprášeném divadelním prostředí to pro její dýchání není zrovna nejlepší, ale touha po zpívání a hraní je silnější, přestože si občas musí některé radovánky odpustit.

Do poslední chvíle si například nebyla maminka Šárka Grossová (46) jista, zda dceru pustí na tříhodinovou projížďku parníkem s ostatními umělci. Nakonec bylo ale Natálce lépe, tak se na plavbu jelo.


Slaný vzduch léčí
Přímořské klima pacientům pomáhá zbavit se příznaků nemoci. Slaný a vlhký vzduch pročišťuje dýchací cesty, a napomáhá jim tak lépe dýchat. Ale aby »léčba« mořských vzduchem měla smysl, je potřeba u něj strávit alespoň tři týdny. „Mořské klima začíná na pacienty působit kolem desátého dne pobytu, kdy se jim začínají uvolňovat dýchací cesty,“ vysvětluje MUDr. Zbyněk Novotný.

Problémy s růstem
Další komplikace. Kvůli astmatu bere Natálka silné kortikoidy, které zpomalují její růst.



Přečtěte si
Thyronx
25. 8. 2016 • 17:38

Ano, jsme Češi a tedy řádně závistiví a kvůli "upřímnému" tatínkovi nenávidíme tebe a jednou i tvé děti a vnoučata. Jsme přece Češi. Jsem rád Natálko, že se ti u nás na FL líbilo, že se ti ulevilo s astma ze slaného mořského vzduchu na krásných a nekonečných plážích na FL se sněhobílým jemným pískem, a že jsi načerpala zase síly. Přeji úspěchy a vracej se sem k nám na FL každý rok.

ararat
25. 8. 2016 • 07:51

-bello- 24. 08. 2016 22:49 NÁNO co si o sobě myslíš.rozumíš tomu jak koza petrželi...ale jsi v AHA a jsi tedy sama blbec co? ty víš o astmatu houno tak zavři klapajznu ty psychiatrická pacientko.

-bello-
24. 8. 2016 • 22:49

Muzikály nesnáším, tedy je nesleduju a tak nevím, jak je ta holka nadaná, ale říká se, že ano .Pro závistivé říkám, že letenka na Floridu je pomalu za babku a ta holka si tvrdě vydělává .Za chybu otce pranýřovat ji ! je zhovadilost. . V AHA jsou blbci! Kdyby měla vysoké dávky kortikoidů, pak by udejchala akorát tak první větu! Kdyby měla vysoké dávky kortikoidů bude mít Cushingův syndrom.A to zjevně nemá.

mord
24. 8. 2016 • 21:28

Nazor? Jaky nazor stara smudlo? Nazor nad temito hloupymi clanky? O zadny nazor nejde jsou to jen dementni zavistive blaboly zakomplexovanych jedincu jako je oxallis, bellmek a dalsi zoufalci

ararat
24. 8. 2016 • 21:26

chaluge 23. 08. 2016 221 TY JSI NÁNO DOBRÝ DVORNÍ ŠAŠEK NA AHA....TY JSI NÁNA A UBOŽÁK,NIKDO TĚ TADY NENAPADÁ ZA NÁZOR,CHOVEJ SE SLUŠNĚ A KLIDNĚ SI MEL CO CHCEŠ,ALE NEMÁŠ PRÁVO NĚKOHO URÁŽET ZA TO JAK VYPADÁ A CO DĚLÁ A JSI SPROSTÁ JAKO DLAŽDIČ,TOHLE JSEM TI UŽ PSALA NĚKOLIKRÁT A NEMOHU ZA TO ŽE TO NECHÁPEŠ A TVÉ IQ JE BOHUŽEL SLABÉ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.