Blanarovičová: Rodinná tragédie ji spojila se sestrou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Blanarovičová: Rodinná tragédie ji spojila se sestrou!

Yvetta Blanarovičová a její nevlastní sestra Saša si k sobě nakonec našly cestu.
Yvetta Blanarovičová a její nevlastní sestra Saša si k sobě nakonec našly cestu. (Foto pro Aha! – Jaroslav Urban)

Yvetta Blanarovičová (52) má nevlastní sestru Sašu. Nebavily se spolu dlouhé roky. Znovu se daly dohromady až ve chvíli, kdy začal umírat jejich tatínek…

Otec se o Yvettu a její dva sourozence příliš nezajímal. Záchvěv otcovské lásky z jeho strany prý přišel až ve chvíli, kdy se herečce narodila nevlastní sestra Saša. „Když se narodila, máma řekla otci, že když se nestaral o své tři děti, aby dal svoji lásku aspoň miminku, které se mu nově narodilo. Táta mámu poslechl a opravdu Sašu vychoval a byl s ní,“ prozradila Blanarovičová pro Nedělní Blesk.

Yvetta svoji sestru ale nevídala dlouhá desetiletí. A viní za to opět svého tatínka. „Jakmile měla asi šest let, začal se táta hádat i se svou další ženou a u toho už jsem nechtěla být. Měla jsem osmnáct, naštvala jsem se a řekla: Táto, ty už jinej nebudeš, odešla jsem a neviděla jsem jeho ani Sašu dvacet let. Až do roku 2002,“ vysvětluje herečka. „To už byla Saša úspěšná producentka. Ozvala se mi, že táta umírá v nemocnici, neustále o mně mluví a jestli bych za ním nepřijela se rozloučit,“ vzpomíná Blanarovičová. „Tak jsem sedla a jela do Bratislavy.“ Návštěva nedopadla úplně podle Yvettiných představ. „Táta si mě spletl s maminkou a začal na mě mluvit, jakoby se bavil s ní: Mariko, omlouvám se ti, vždy jsem tě měl rád a miloval jsem tě. Já jsem ho chtěla upozornit, že nejsem máma, ale Saša do mě šťouchla a řekla: Nech to bejt. Konečně se omluvil,“ dodává herečka. Společně se sestrou se o otce před jeho smrtí postaraly. Saša se poté přestěhovala i s dcerami do Prahy a od té doby jsou spolu zase v kontaktu.



Přečtěte si
-bello-
27. 8. 2016 • 23:37

Kristepane, to si snad mohla nechat pro sebe, ta slovena blbá.Mimoto vím,jak děsně nafoukaná je je to strašlivá krá.va.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.