Prozrazeno! Borhyová (38) práskla, jak se dělá sexy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Prozrazeno! Borhyová (38) práskla, jak se dělá sexy!

Lucka Borhyová se nedávno takto předvedla v plavkách! Většině žen nezbývá než tiše závidět...
Lucka Borhyová se nedávno takto předvedla v plavkách! Většině žen nezbývá než tiše závidět... (Facebook)

Blonďatá moderátorka má před čtyřicítkou a po dvou dětech postavu jako lusk. Jak to jenom dělá, že si stále drží velikost 36?

Lucie má dokonalé tvary, přesto občas sní tabulku čokolády na posezení. Jsou to geny a ostatní smrtelnice mohou jen tiše závidět, nebo za postavou Borhyové stojí tvrdá dřina?

„Ono to s tím udržováním postavy není zas tak těžké. Neustále běhám kolem dětí, takže na nedostatek pohybu si rozhodně nemohu stěžovat. Kromě toho Linduška už má dvanáct kilo, a protože ji ještě dost chovám, je to taková malá domácí posilovna,“ svěřila se kráska Blesku. „No, a když je čas, ráda si vyrazím někam zasportovat nebo jen tak zaběhat.“



Přečtěte si
antonuis.j
23. 8. 2016 • 08:15

Vleže pod vodou je krásná každá postava. Lucina je matróna a nic hezkého na ní není, hlavně ten její ropuší obličej je děs, a celkově je to taková vyumělkovaná rádobykočka, ošklivá a nesympatická machna bez špetky půvabu. Tyhle její inzeráty na ulovení dalšího zajíčka jsou trapné jako ona sama, kejda jedna škaredá ukničená, sociálku na ni.

-bello-
22. 8. 2016 • 21:21

Borhyová se hlídá jako čert a kdyby se ukázala normálně .Když je " přikrytá " vodou, kde leží a břicho se automaticky propadá do pánve, pak to zas tak horký s tou postavou nebude.Kromě toho jí Nova platí tak přemrštěný sumy, že si může dovolit jen co chce a při tom po čem se netloustne. Od přírody je lehce macatá, ať AHA i ona nekecají.Paže má macaté , to není na velikost 36, protože s tím by tam ruku u ramene nenasoukala.Mám 36 , někdy podle značky 38.Ruce mám orpti ní jak hůlky .Co to kecá s těmi velikostmi ?

-bello-
22. 8. 2016 • 21:15

eisenbieger vrat se hrobu ! A hlavně si ho v Benešově zalej, máš to zvadlý a lidi tě pomlouvaj . Mluvím o zvadlejch kopretinách na vašem hrobě, ne o tvém zvadlém květu v kalhotách , blbe nechápavej

eisenbieger
22. 8. 2016 • 18:23

ty "zaparena ptak" slovena ty se tady porad opakujes , ja beham od svyho mladi denne 30 min dneska uz lehce ale nemam ani spetku navic ....ty si stara sunka jak te tady popisujou a jeste ze slovace kde si v ladi pasla ovce ...

Inka
22. 8. 2016 • 16:34

...Borhy by se měla konečně přestat ohánět dětmi !!! A chci vidět to lítání kolem nich ...vše musí obstarat chůva, ona lítá po večírcích, focení, po večeřích, po chatách ( Vágner )...ani dovolenou netrávila s nimi. A že drbna ?! Orientuji se z fotek, článků a rozhovorů...po každé jiné by už šla sociálka !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.