Miss Bezděková po rozchodu v zajetí výčitek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss Bezděková po rozchodu v zajetí výčitek!

Od doby, co se Andrea stala královnou krásy, jejich vztah vydržel pouhých pět měsíců...
Od doby, co se Andrea stala královnou krásy, jejich vztah vydržel pouhých pět měsíců... (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, archiv České Miss, ara)

Jednadvacetiletá Česká Miss 2016 Andrea Bezděková promluvila o rozchodu se svým přítelem. Za rozpadem jejich vztahu prý nikdo třetí nestojí. Přesto missku trápí výčitky svědomí. Proč?

„S ním jsem o nic nepřicházela, měla jsem úplně všechno, co jsem mít mohla. Také si teď spoustu věcí vyčítám a vím, že většina chyb v našem vztahu byla z mé strany. Bohužel si to člověk začne nejvíce uvědomovat, až když je pozdě,“ svěřila se Bezděková pro idnes.cz.

S expřítelem přitom už nějakou dobu nebydlí. Definitivně se rozešli před týdnem. To, že by za rozchod mohla modelčina nevěra, Andrea důrazně popírá. „Fiktivní verze je taková, že jsem se měla na akci Muž roku zamilovat do jednoho z finalistů, a při té příležitosti byla nachytána, jak se spolu na diskotéce vášnivě líbáme. Pravda je taková, že jsme s Martinem řešili určitý problém, který se týkal jen mě a jeho. Co se všude psalo, bylo spíše posledním hřebíčkem do rakve, který vše urychlil,“ vysvětluje smutná Bezděková, která si single života prozatím příliš užívat nehodlá. „Teď to rozhodně potřebuji rozdýchat, protože Martina vidím úplně všude a nemám náladu vířit světem a říkat: „Jsem single, pojďme si užívat“,“ dodala Česká Miss.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.