Konec srandy! Ivan Mládek (74) umí vydělávat velké peníze i jinak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Konec srandy! Ivan Mládek (74) umí vydělávat velké peníze i jinak!

Ivan Mládek
Ivan Mládek (Aha! – Jaroslav Benda, ara)

Už čtrnáct let je Ivan Mládek penzistou, přesto se věnoval televizní zábavě. Pak přišel zlom a rozhodl se dělat jen to, co ho skutečně baví. Nadále hraje s kapelou Banjo Band a věnuje se malířství. Nemalé peníze umí vydělat i touto cestou.

Ivan Mládek si své obrazy cení poměrně vysoko, to se ukázalo na jeho prodejní výstavě, která se koná v Přerově. „Obraz Nevěra s uprchlíkem stojí 46 tisíc, Sexem proti rasismu 115 tisíc korun,“ uvedla pro týdeník Sedmička Libuše Roubychová, která je jeho dlouholetou spolupracovnicí. Obrazů je na výstavě celkem devět, kdyby se podařilo všechny prodat, přilepšil by si Mládek k důchodu přes 600 tisíc korun. To není zrovna málo, ale malováním si už zřejmě přišel i na víc.

„Obraz, za který jsem dostal nejvíc, byla Demonstrace indiánů na Manhattanu. Americkému zákazníkovi se nejvíc líbil transparent s nápisem »Bílé držky, táhněte zpátky do Evropy!«. Kolik jsem za ten obraz dostal, neřeknu, protože byste si ode mne chtěli půjčit,“ mlžil s úsměvem. Je tedy jasné, že Ivan Mládek v penzi nouzí netrpí.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.