Válka v královské rodině na spadnutí: Vévodkyně Kate boří tabu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Válka v královské rodině na spadnutí: Vévodkyně Kate boří tabu!

Vévodkyně Kate boří další tabu královské rodiny.
Vévodkyně Kate boří další tabu královské rodiny. (Foto: profimedia, ara)

Vévodkyně Kate si svou dobrotivostí opět zadělala na pořádný problém v královské rodině. V rámci debaty o duševním zdraví dětí, kterou rozpoutala ve Velké Británii, prohlásila totiž něco, co by v jejím postavení říkat neměla. Pro královskou rodinu je to totiž tabu.

William a já bychom neváhali požádat o pomoc pro své děti, pokud by to potřebovaly,“ uvedla Kate Middleton. Tímto prohlášením podle webu celebdirtyloundry.com šokovala královnu Alžbětu II., Camillu Parker Bowlesovou i jejího manžela prince Charlese. Je nesporné, že právě oni v životě zažili situace, o kterých by si rádi pohovořily s psychiatrem nebo jiným odborníkem. Nikdy to však neudělali, aby se jejich problémy nedostaly na veřejnost.

Kate s Williamem si svým způsobem užívají luxusu, protože se mohou alespoň na částečný úvazek věnovat práci, která je baví. Královna Alžběta si o něčem takovém mohla nechat jenom zdát, přesto nepotřebovala pomoc žádného terapeuta. Bez odborné pomoci se obešla i Camilla, která byla nazývána rotvajlerem i mnoha dalšími nelichotivými přezdívkami, nezbývalo jí, než se přes problémy přenést.

 V případě, že je Kate skutečně tak dobrou maminkou, jak se zdá, pak by princ George a princezna Charlotte žádnou pomoc odborníků potřebovat neměli. Nebo snad rod Middletonů skrývá nějaké tajemství? Ať je to jak chce, královské rodině stačil skandál s princeznou Dianou, která občas nějakou tu královskou špínu pustila do světa. Teď je každopádně jisté, že ona i její syn Charles udělají první poslední, aby k dalšímu veřejnému skandálu nedošlo. Špinavé prádlo zkrátka nechtějí prát na veřejnosti, ani kvůli dětem.

 



Přečtěte si
monza
27. 8. 2016 • 14:32

"Válka v královské rodině na spadnutí: Vévodkyně Kate boří tabu!" Nikdo neválčí ani nic neboří,to si jen hnůj "Aha" tradičně se-re do huby!

pelagie
27. 8. 2016 • 12:48

To je pořád keců jak to řídí, kdyby měla takovou moc, tak se její všechny děti nerozvádějí a nedělají skandály, a že jich bylo .....královská rodina zase není tak pevná v kramflecích,jak to vypadá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.