Šťastný Roman Vojtek (44): Svatba na obzoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šťastný Roman Vojtek (44): Svatba na obzoru!

Roman Vojtek je s Petrou Vraspírovou šťastný.
Roman Vojtek je s Petrou Vraspírovou šťastný. (Foto: Marek Pátek)

Roman Vojtek (44) oficiálně ukončil svůj předchozí vztah s manželkou Terezou (36). Sedmileté manželství bylo rozvedeno!

Herec už má nový život s přítelkyní Petrou. „Je to tak, jsem rozvedený. Nechtěl bych, aby moje přítelkyně pořád nesla nálepku milenky kvůli mému odchodu od rodiny,“ prozradil Blesku Vojtek.

Roman a Petra Vraspírová (28) si pronajali společné bydlení a jejich vztah myslí opravdu vážně. Herec je konečně volný, takže už nic nebrání tomu, aby posunuli jejich vztah na další úroveň.



Přečtěte si
xsedmikraska
16. 8. 2016 • 08:05

„Je to tak, jsem rozvedený. Nechtěl bych, aby moje přítelkyně pořád nesla nálepku milenky kvůli mému odchodu od rodiny,“ prozradil Vojtek." Tolik ohledů k ženě, která ho odlákala od rodiny. A co ta, která mu vychovává jeho dvě děti? K ní ohledy žádné? Rozchod se jí sdělí těsně před porodem a rychle do rozvodu. Pan Vojtek je opravdu dokonalá ohleduplnost. Jak se tvářil záhadně, proč od rodiny odchází. Celý národ to propíral i média a důvod byl tak primitivní. Chlapa se zamotal do mladé a utekl od rodiny, kde jsou malá písklata a samozřejmě plno povinností s jejich výchovou. Přeji Terezce hodně štěstí! Maminka s dvěma malými dětmi už má závazky a hůře se hledá životní partner. Ale je krásná a velmi milá a tak ji vážně přeji, aby byla co nejvíce spokojená. Až děti dorostou, budou ji oporou!

ellenic
15. 8. 2016 • 20:51

Tak Vojtek nebyl v manželství šťastný . To je ale hlupák a s touhle mladou je prý šťastný . Nemůže ani každý den číst pohádky svým dětem před spaním. Tak tomu opravdu říkám štěstí , žít s ženskou, která se nemůže jeho bývalé ženě Tereza ani rovnat .

size73
15. 8. 2016 • 20:29

Je cvok,kdyz opusti manzelku pred porodem jeho druheho ditete,kvuli Vraspirce s konskym usmevem

veselabublinka
15. 8. 2016 • 16:12

Petro Vraspírová dejte si pozor abyste nedopadla jako paní Tereza! Evidentně je to pěknej podrazák a udělal to jednou a můžeto kdykoliv opakovat!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.