Pitt a Angelina v Praze: Brad je »máma«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pitt a Angelina v Praze: Brad je »máma«!

Angelina včera odpoledne rozdávala přímo z auta autogramy dětem a fanouškům.
Angelina včera odpoledne rozdávala přímo z auta autogramy dětem a fanouškům. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Brad Pitt (43) je otec k pohledání. Nejenže se snaží svou manželku Angelinu Jolie (31) uklidňovat poté, co ji rozzuří zahraniční paparazzi, ale navíc se ještě stará o jejich čtyři děti.

Brad Pitt (43) je otec k pohledání. Nejenže se snaží svou manželku Angelinu Jolie (31) uklidňovat poté, co ji rozzuří zahraniční paparazzi, ale navíc se ještě stará o jejich čtyři děti. A svého kambodžského syna Maddoxe dokonce osobně vozí i do Francouzského lycea v Praze a po »škole« si ho zase vyzvedává.

Pitt je zkrátka jednička, musí se honit v hlavách všem českým ženám. Zatímco Angelina natáčí svůj nový komiksový film Wanted, Brad se stará i o to, co bude mít rodina k večeři. Do vyhlášené restaurace Kavala si nechal poslat pro vybrané suroviny. A co že hvězdný hollywoodský pár večeří? „Koupili si u nás hromadu jídla, hlavně krevety, lilkové pomazánky, řecké předkrmy, ale i spoustu sladkostí,“ přiznává číšník z restaurace Kavala, která je kousek od Pittovy současné rezidence.

Z dětí se Pitt nejvíce věnuje své dcerce Shiloh Nouvel, ke které má Angelina podle amerického tisku víc než chladný vztah. „Angelina zahrnuje láskou především tři adoptované děti, ale její biologická dcera ji nechává chladnou,“ tvrdí americký magazín National Ledger. Možný důvod je prý podle magazínu ten, že těhotenství Jolie bylo neplánované a podle kuloárních informací začala Jolie brát opět antikoncepci, aby se podobná »situace« již neopakovala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.