Svobodová z Ulice a její poprvé: Strach a nervozita! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Svobodová z Ulice a její poprvé: Strach a nervozita!

Muzikál je pro Ilonu Svobodovou velkou výzvou!
Muzikál je pro Ilonu Svobodovou velkou výzvou! (Foto Aha! – Martin Sekanina, TV Nova, ara)

Ilona Svobodová (56) je ostřílenou herečkou a v branži ji jen tak něco nepřekvapí. Teď však dostala nabídku zahrát si v muzikálu a přiznala, že před prvním vystoupením se opravdu třese!

„Přiznávám, že čím jsem starší, tím víc mám strach,“ prozradila na sebe Svobodová pro Blesk TV Magazín. „Uklidňuje mě jen to, že po třech čtyřech minutách na jevišti to opadne,“ dodává herečka, která ztvární hned dvojroli matky Bonnie a Clydea ve stejnojmenném muzikálu. „Hned jak jsem poprvé přišla na zkoušku, přiběhla ke mně Markéta Procházková, která hraje Bonnie, a objala mě se slovy: Dobrý den, jsem vaše dcera a musím vás obejmout. Do té doby jsme se neznaly.“

Muzikál přitom Ilona známá jako Jitka Farská z Ulice ještě nezkusila. „Pozor, ale zpívat nebudu, to bych divákům neudělala,“ směje se Svobodová. Představení jí dává zabrat hned na několika frontách. Pro herečku je těžké trefit se při mluvení do hudby. Opravdovou výzvu ale představují taneční choreografie. „Činohra je něco úplně jiného, tam si leckdy sáhnu až na dno svých sil. I když? Tady vlastně taky. Při zkoušení choreografie si sáhnu až na dno, když musím vystřihnout piruetu,“ dodává s úsměvem.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.