Pavel Cejnar se toho nebojí. Vezme syna na fesťák do Šiklandu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pavel Cejnar se toho nebojí. Vezme syna na fesťák do Šiklandu!

Evropa 2
Evropa 2 (Evropa 2)

Moderátor Evropy 2 Pavel Cejnar se párty a DJ’s aktivit jen tak nevzdá. Svého teprve dvouměsíčního syna Matěje vezme už o tomto víkendu na festival Pigyáda – Léto lásky do Šiklandu.

„Já jsem vždycky „fesťáky“ vymetal, protože to má svou atmosféru. Letos jsem ale nejel ani na dovolenou, ani na Ibizu s Evropou 2. Všechno jsem odpískal a snažím se naplno věnovat svému synovi. Pigyádu - Léto lásky ale určitě neodsunu. Dokonce jsem se doma dohodl, že bych mohl Matěje na festival vzít. Budou mu dva měsíce a mohl by to být jeho první festival. Ale uvidíme podle toho, jak to s ním půjde, jak se bude chovat a jestli bude hodný. Zatím je to ale zlaté miminko, tak to vypadá, že ho vezmu se sebou,“ říká Pavel Cejnar.

Více informací o festivalu:

Festival Pigyáda – Léto lásky je třídenní rodinný festival, na kterém spolupracují Evropa 2 s multimediálním dětským projektem Pigy. Festival se uskuteční 12. – 14.8. v Šiklandu na Vysočině a kromě všech interpretů Summer All Stars (což je kapela Slza, Xindl X, Chinaski, Meky Žbirka, Jelen) vystoupí také Ewa Farna a Eddie Stoilow. Proslýchá se taky, že zde budou moci fanoušci i poprvé naživo slyšet speciální hymnu festivalu, písničku Léto lásky.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.