Ilona Svobodová dva roky po smrti manžela: Nemůže si vybrat chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ilona Svobodová dva roky po smrti manžela: Nemůže si vybrat chlapa!

Herečka vypadá stále skvěle!
Herečka vypadá stále skvěle! (Foto Aha! – Martin Hykl, Martin Sekanina, ara)

Přestože od smrti Petra Skoumala (†76) uplynou příští měsíc už dva roky, vdova Ilona Svobodová (56) je stále sama. Ne snad, že by o představitelku Jitky Farské z Ulice nebyl zájem, ale herečka si prostě nemůže vybrat!

„Ty, co mě chtějí, nechci. A ti, o které bych měla zájem, jsou zase ženatí,“ svěřuje se deníku Aha! Svobodová. „Rozhodně se z toho ale nehroutím, mám dost práce. Věřím, že jednou to prostě přijde, jak má,“ doufá Ilona, která vypadá čím dál tím lépe.

A kde ji případní zájemci mohou potkat? „Tak různě... Jezdím třeba metrem, nikde se neschovávám,“ směje se herečka. „Nejvíce času teď ale trávím v karlínském divadle, kde zkoušíme muzikál Bonnie & Clyde,“ dodává.



Přečtěte si
fouk.si
10. 8. 2016 • 07:36

Nepříjemná herečka přímo odpudivá. Při pohledu na ni mě vždycky napadá jenom jedno - černá vdova. Dělá se sebe co není.

eisenbieger
9. 8. 2016 • 15:58

si me s nekym pletes stara pitscho ....ale mas tech smaznuti ociveidne asi 30 dobrotko , spring , oxallis a ja uz nevi co ...pry si ze slovenska a tucna jak drive pani ruzickova , no ty musis smrdet

anezat
9. 8. 2016 • 12:10

Ona vypadá čím dál lépe? Spíš ty její fotky se musí čím dál déle upravovat. Jestli žena vypadá lépe proto, když si kolem 50. roku života nechá udělat tetování a chlubí se tím, nevím, zda je vhodné to posuzovat, ale článek fakt vypadá jako dobře zaplacená chvála na osobnost této stárnoucí paní, která se neumí smířit s přirozeností života.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.