Odvrácená tvář oštěpaře Železného: Tohle se přece nedělá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odvrácená tvář oštěpaře Železného: Tohle se přece nedělá!

Bývalý oštěpař Jan Železný opustil svoji přítelkyni Barboru Výbornou, se kterou má dvě děti.
Bývalý oštěpař Jan Železný opustil svoji přítelkyni Barboru Výbornou, se kterou má dvě děti. (Foto: Karel Kopáč)

Jan Železný (50) za sebou opět pálí mosty. Poté, co opustil manželku Martu po dvacetiletém manželství, pustil k vodě i milenku.

Bývalý oštěpař Železný to má se ženami věru složité. Před deseti lety se rozvedl s manželkou Martou, se kterou má dvě děti. V té době čekal potomka s Barborou Výbornou. S milenkou si od té doby pořídili dalšího potomka. Před rokem ale jejich vztah také zkrachoval. Matka dvou dětí nyní řeší, kam se přestěhuje.

„Mám daný termín, dokdy musíme s dětmi odejít. Dům je Honzy, má s ním své záměry, ale to nechci rozebírat. Je to velmi citlivé téma,“ uvedla Výborná pro expres.cz. „Situace je vypjatá, nemáme moc prostředků. On nám sice něco nabízí, jenže není to tolik, abychom si mohli pořídit něco odpovídajícího. Rozhodně budeme muset s dětmi do horšího,“ dodává.

Samotný Železný má v tuto chvíli plnou hlavu Ria, kam se chystá se svým svěřencem Petrem Fryndrychem. „Podobné příběhy rozhodně nejsou černobílé. Toto je prezentace jedné strany. Ale Jan Železný nikdy v minulosti neřešil osobní věci na veřejnosti a nemíní to měnit,“ řekl Blesku jeho mediální zástupce Karel Tejkal.



Přečtěte si
defakto
9. 8. 2016 • 20:31

... na vojně byl na Slovensku právě proto , že trénoval ve vrcholovém středisku , v té době ještě sportovci nevydělávali žádné velké prachy a mladí se nebrali pro majetek a postavení jako mnozí dnes. ... pokud opustí někdo svou ženu a dvě děti poprvé , může se stát , ale pokud to samé udělá opět v jiném vztahu , chybu by měl hledat u sebe .

6010
9. 8. 2016 • 17:03

Typický dnešní chlap, co něco znamenal.Opustí vlastní ženu, pak milenku a bude to střídat, až z toho zešediví a možná se z těch ženských zblázní.Ale kdo chce kam, pomozme mu tam.Ale když si chce komplikovat život, tak to je jeho věc.Ale vypadl mi z oka, jako spoustu jemu podobných.Měla jsem ho za většího frajera.

anka
9. 8. 2016 • 13:41

Ale jdete, kdyz potkal svoji prvni zenu na Slovensku na vojne, byl uz vypracovany. Pak uz sklizel jen vavriny. Stane se, ze po dvaceti letech letech se dva lide rozejdou. Neni vubec jednoduche najit partnera, kdyz je jeden slavny a bohaty, jelikoz se vam jich tolik lepi na paty a neni jednoduche rozeznat na co se kdo lepi, jestli na charakter ci na slavu a penize....

defakto
8. 8. 2016 • 22:25

... no je to prostě charakter , vedle první ženské se vypracoval na vrcholového sportovce a později když už měli dvě odrostlé děti vyměnil manželku za jinou mladší a všechno se opakuje , akorát tu druhou si raději ani nevzal a ted když se jí nabažil jí vyhání z domu v kterém mu vychovává jeho dvě děti , však říkám , je to "vrcholový charakter " !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.