Kovboj Vydra plavil koně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kovboj Vydra plavil koně!

Vašek s koňmi dováděl jako kluk.
Vašek s koňmi dováděl jako kluk. (Foto Aha!: Martin Hykl, Pavel Machan a David Kundrát)

Podle toho, že není moc opálený, dře toto léto Václav Vydra (60) spíš ve stájích. Kvůli pěknému počasí ale udělal výjimku a vzal svoje čtyřnohé miláčky k vodě.

Letos musel herec pravidelný výlet na jachtě Jaderským mořem oželet. Manželka Jana Boušková (62) točí celé léto druhou sérii seriálu Policie Modrava a bez ní Vašek nikam nechtěl. Tak mu zůstali koně a řeka.

Své svěřence ani nemusel moc dlouho přemlouvat. Když je vyzvedl na pastvě, běželi k Vltavě už sami. „Koupou se moc rádi,“ prozradil Vydra. A co to strniště na bradě? Nechává si ho snad narůst kvůli nové roli? „Ne, jen jsem se asi deset dní neholil, když jsem tady sám,“ přiznal herec. Jeho stádo se utěšeně rozrůstá. S dvěma tříměsíčními  hříbaty už má sedm kousků.



Přečtěte si
-bello-
9. 8. 2016 • 20:54

Bodejď by neběželi do vody, šli si chladit do krvava volem Vydrou ohoblovaná kopyta .A že by makal ve stáji? To sotva, od Bendla dostal dotaci 5 mil., má docela jistě personál ( i k těm Bendovým co tam má ustájený). ;-

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.