Zprávařka Kratochvílová: Na útěku z pekla modelingu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zprávařka Kratochvílová: Na útěku z pekla modelingu!

Kratochvílové říkali, že je tlustá.
Kratochvílové říkali, že je tlustá. (Foto Aha! – Jan Tůma, Facebook)

Moderátorka a Miss 2013 Gabriela Lašková (26), dříve Kratochvílová, se začala modelingu věnovat velmi mladá. Jako modelka odjela pracovat do zahraničí už v 15 letech. Byla moc šikovná a nabídek měla spousty. Proč tedy kariéru v modelingu ukončila?

Když bylo Gábině 16 let, odjela pracovně do Tchaj-wanu. V té době její dětské tělo začalo získávat ženské křivky a ona se poprvé začala setkávat s tím, že je tlustá. „Bylo to psychicky dost náročné. Stále jsem se stresovala tím, co jím a nejím, blbla jsem se všemi nesmyslnými dietami,“ svěřila se moderátorka.

„Zkusila jsem snad všechno. Došlo i na úplné hlouposti, jakože nebudu vůbec jíst. Ani snad nebudu říkat, co všechno jsem vyzkoušela a co všechno zkusily holky, co tam byly se mnou,“ řekla Gábina s tím, že se bohužel našly i dívky, kterým nevadilo jídlo vyzvracet.

Po této zkušenosti Gábina usoudila, že to opravdu nemá zapotřebí. „Často jsem volala nešťastná domů, že tam být nechci, že jsem tu pod přísným dohledem, že mě stále měří a váží a že už to nezvládnu,“ prozradila Lašková.

Po návratu už byla pevně rozhodnutá, že něco takového už zažít nechce. Začala se tedy soustředit pouze na školu a sport. „Sice jsem věděla, že mi modeling bude chybět, ale tehdy to bylo správné rozhodnutí,“ dodala Miss 2013.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.