Libor Bouček miluje Slovenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Libor Bouček miluje Slovenky!

Dara je Liborova velká kamarádka a pořádně se spolu ve studiu vyblbli.
Dara je Liborova velká kamarádka a pořádně se spolu ve studiu vyblbli. (pro Aha!: Vladimír Kopecký)

PRAHA – Hned dvě sexy zpěvačky přivítá zítra dopoledne v televizní hitparádě tmusic Libor Bouček (26). A obě jsou ze Slovenska, i když nyní doma moc nepůsobí.

Hned dvě sexy zpěvačky přivítá zítra dopoledne v televizní hitparádě tmusic Libor Bouček (26). A obě jsou ze Slovenska, i když nyní doma moc nepůsobí. „Janu Kirschner a Daru Rolins snad nemusím představovat. Zkrátka já miluju Slovenky,“ usmíval se Bouček, který se nedávno rozvedl se slovenskou moderátorkou televize Markíza Mariannou Ďurianovou.

Kirschner nyní žije a pracuje v Londýně a Dara zase v Praze. „Janě u nás právě vyšlo její nové album a do měsíce vychází doslova celosvětově, což je velký krok a úspěch,“ pochválil Kirschner Bouček. A chválou a uznáním nešetřila ani Dara. „Janu mám ráda, neboť krásně zpívá, a vím, že je skutečně muzikant,“ přiznala Dara, která v t-music představí svůj nový klip k písni Štěstí chce tebe. Zpívá ji česky a na hudbu Oty Baláže si dokonce sama napsala český text. A svůj nový klip Shine premiérově pustí na Primě divákům tmusic i Jana Kirschner.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.