Lucie Vondráčková v obavách: Nečekané potíže před turné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lucie Vondráčková v obavách: Nečekané potíže před turné!

Vondráčková tvrdě zkouší na své české turné.
Vondráčková tvrdě zkouší na své české turné. (Foto David Kundrát)

Už v polovině srpna začíná velké koncertní turné Lucie Vondráčkové (36) s kapelou Vokobere po Česku! Podle informací magazínu Aha! TV má ale manželka hokejisty Tomáše Plekance (33) strach, aby 15 koncertů vůbec uzpívala.

„Lucie v poslední době skoro vůbec nezpívala! A proto má strach, aby dokázala na turné podat takový výkon, který lidi uspokojí,“ řekl nám zdroj z okolí zpěvačky. „Její hlas není v takové formě jako dřív. Proto ho několik hodin denně cvičí,“ dodal.

Vondráčková – jako správná profesionálka – na sobě nedává hlasovou nejistotu znát. „Máme spoustu krásných písniček. Petr Kocman bude chvilku host můj, Jirka jeho, já hostem Vokobere a ti se zas po chvíli stanou hosty mými. Hotová koncertní hostina,“ těší se na turné, které začíná 17. srpna ve Strážnici, Lucie. „Budeme jemnější, klidnější, komornější a muzikantštější. Ale s hity...“ dodala maminka synů Matyáše (4) a Adama (1).



Přečtěte si
hejhej
6. 8. 2016 • 10:45

antonius.j. Vystižný názor

antonuis.j
5. 8. 2016 • 17:00

Lucka je sympatická, ale HLAS nikdy neměla, takže obavy, že její hlas není jako byl předtím, jsou celkem liché - aneb kde nic není, ani čert nebere. Pardon, ale fakt není a nebyla a ani nebude zpěvačka, bez hlasu to prostě nepůjde, to je první předpoklad, bez něhož i vypilovaná technika je na prd.. To Helena měla hlas jak zvon a krásně se poslouchala, u Lucky je to jalové a nedá se o zpěvu ani mluvit.

-bello-
5. 8. 2016 • 16:36

Neumím ji zařadit, není ani zpěvačka, ani herečka, ani tanečnice, ani opravdovská Mgr. " umění " Jediná její konkrétní " profese " je, že je manželkou hokejky co navíc sladce šišlá a mrká jak pubertální holka na prvním randěti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.