Nevěra? Manžele Pomeje ničí žárlivost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nevěra? Manžele Pomeje ničí žárlivost!

Manželé mají doma dusno!
Manželé mají doma dusno! (Foto: Martin Sekanina, Marek Pátek, Martin Hykl)

A je to tady! Dosud spokojení manželé mají doma pořádné dusno, herec je bez sebe žárlivostí! Že by přišel půvabné manželce na nějaký ten letní erotický úlet? 

"Ona vůbec nechápe, že se o ni bojím. Nejen kvůli imigrantům! Je to pěkná ženská a všichni víme, jací jsou Řekové. A v čem myslíte, že bude hrát na pláži? V plavkách!" žárlivostí se Jiří Pomeje(51) teď doslova zalyká. Co mu jeho osmadvacetiletá Andrea provedla?

No zatím nic strašného, jen kývla na lukrativní nabídku. Jako populární dýdžejka má hrát na plážích řeckého ostrova Kos. To samozřejmě stárnoucí Pomeje nemůže vydýchat, problém je navíc v tom, že nemůže vyrazit s ní, aby si ji pohlídal. Přes celé léto dělá pingla v motorestu jednoho známého a protože je to v rámci sázky, nemůže odsud momentálně vypadnout ani na den.



Přečtěte si
mdada49
4. 8. 2016 • 22:39

Tý, že je osmadvacet ?!?!?!? Vypadá na utahanou pětačtyřicítku. A tímto se všem pětačtyřicítkám omlouvám.

britva
4. 8. 2016 • 19:43

je to mladá, hezká a nevybouřená ženská, která potřebuje rajtovat pořádný hřebce Pomeje časem stejně zase skončí na hlavním nádraží s kufrem, flaškou kořalky a krabičkou cigaret. ten člověk hrozně rychle vystoupá a hrozně rychle zase klesá. snad mu ještě jednou podá Pásek pomocnou ruku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.