Špatné zprávy pro Brendu: Rakovina se šíří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Špatné zprávy pro Brendu: Rakovina se šíří!

Rakovina se jí rozšířila do lymfatických uzlin.
Rakovina se jí rozšířila do lymfatických uzlin. (Foto: ara)

Shannen Doherty (45) již rok podstupuje léčbu rakoviny prsu. Nedávno si kvůli padání vlasů po chemoterapii nechala oholit hlavu a nemoci dál statečně vzdoruje. Nyní ale přiznala, že rakovina postoupila a rozšířila se do lymfatických uzlin.

Představitelce Brendy Walshové ze seriálu Beverly Hills 90210 diagnostikovali rakovinu loni v létě. Bohužel se na ni nepřišlo v rané fázi.

„Měla jsem rakovinu prsu, ale ta se rozšířila do lymfatických uzlin a při jednom zákroku se zjistilo, že některé rakovinové buňky mohou být i mimo lymfatické uzliny. Proto podstupuji chemoterapii, po které mě čeká ozařování. Je to opravdu těžké. Přemýšlela jsem, že nemám chuť žít, ale teď už nehledím do minulosti a soustředím se na lepší zítřky,“ svěřila se Shannen Doherty serveru ET Online.

„Nejhorší je vždy nejistota. Pomůže chemoterapie a ozařování? Budu si tím muset projít znovu? Budu mít metastáze? Všechno ostatní se dá zvládnout, bolest i život bez prsou. Máte ale strach o svou budoucnost a o to, jak to ovlivní ty, které máte rádi,“ dodala herečka.



Přečtěte si
mekanik
2. 8. 2016 • 20:23

Brendo drž se a bojuj

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.