Turné Lucie Vondráčkové (36): Zvláštní přesuny koncertů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Turné Lucie Vondráčkové (36): Zvláštní přesuny koncertů!

Lucie Vondráčková se na turné Kousek štěstí těšila...
Lucie Vondráčková se na turné Kousek štěstí těšila... (Foto pro Aha! – Jan Tůma/Trollbeads, Facebook)

Po delším pobytu v Kanadě se Lucie Vondráčková (36) těšila na davy svých českých fanoušků. Jenže koncerty v rámci jejího akustického turné s kapelou Vokobere se přesouvají do menších sálů! A ani ty nemají zdaleka vyprodáno... Prodejci tvrdí, že se o lístky není zájem. Zpěvačka a její agentura to svádějí na technické problémy.

Přesunout se musely hned dva z koncertů na Moravě. V Karviné měla zpěvačka naplánované vystoupení v letním kině, které pojme až 1800 lidí. „Myslím, že se koncert přesunul z důvodu, že o to nebyl takový zájem a nevypadalo by to dobře, kdyby to kino bylo poloprázdné,“ dozvědělo se Aha! od svého zdroje z prostředí Městského domu kultury Karviná.

Právě tam totiž Lucie nakonec svůj folkový koncert odehraje. Ani tam ale asi nebude zcela plno. Kulturák má kapacitu pro 600 lidí a vstupenek je stále ještě dost. Koncert je přitom už zhruba za dva týdny.

Ze stejného důvodu se podle všeho musel přesunout i koncert ve Strážnici, který se uskuteční v místním Kulturním domě. „Lístků je ještě hodně. Neprodávají se tolik, jak si agentura zastupující Vondráčkovou představovala, tak to přesunuli do menších prostorů, do kulturního domu,“ zjistilo Aha! ve Strážnici od jednoho z prodejců. Samotná zpěvačka doufá, že se jí podaří zaplnit alespoň místní kulturáky, aby nakonec z jejího turné Kousek štěstí nezbyly jen kousky neštěstí. Agentura: Jen technické důvody
„Koncertní turné Lucie Vondráčkové je již z více než 80 % vyprodané. Některé lokace jsme pouze z organizačních důvodů přesunuli do vnitřních prostor,“ tvrdí Michal Kindl z pořádající agentury VM art production. „Vezeme s sebou náročnou scénu, kterou jsme z technických důvodů byli nuceni přesunout do lépe vybavených prostor. O malém zájmu tak nemůže být vůbec řeč. S průběhem, přípravou a realizací turné jsme naprosto spokojeni,“ dodává pořadatel.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.