Bílá a Zelenková: Gott s námi mluví jen přes Ivanu! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bílá a Zelenková: Gott s námi mluví jen přes Ivanu! Co se stalo?

Karel Gott
Karel Gott (Foto: Facebook Alexe Ruzhinského)

Po úspěšném vyléčení z rakoviny mízních uzlin radikálně změnil životní styl! Mimo jiné Karel Gott (77) zvolil jiný styl komunikace s kamarády a kolegy. Když potřebuje klid, zvedá jeho telefon manželka Ivana (40).

Gottová je tím vztyčným důstojníkem, která se snaží svého muže chránit a ušetřit ho zvedání telefonu, který zvoní několikrát denně. Moc dobře ví, že Karel je schopný přijmout každé číslo, které mu zvoní a s dotyčným nebo dotyčnou si desítky minut povídat.

 

„Když Kájovi volám, tak velmi často mluvím s Ivankou! Ale chápu to, potřebuje klid a všichni bychom měli k němu být pokorní, potřebuje nabírat síly,“ svěřila se deníku Aha! Lucie Bílá. To, že spíše komunikuje s Ivanou, než s Karlem, připustila před svými známými i dlouholetá zpěvákova kolegyně Jitka Zelenková (66). Zároveň ale diplomaticky dodala. „Já ho vůbec neuháním, neobtěžuji! A když, tak mu občas napíšu SMS,“ sdělila Aha! Zelenková. „Mluvila jsem s Karlem na narozeninách Jiřiny Bohdalové a jednou po telefonu. Těším se na osobní setkání. Vždyť je to kus mého života,“ dodala Jitka, která se snaží chápat, že Karel potřebuje klid na rekonvalescenci.
Nově nastavenou komunikaci s Českým slavíkem už na vlastní ucho zažili podle informací deníku Aha! také Karel Štědrý (79) nebo Hana Zagorová (69). A řada dalších lidí, kteří třeba pro Gotta v minulosti pracovali.

 

Návrat z dovolené
Gott se s rodinou o víkendu po dvou týdnech vrátil ze zahraniční dovolené. Podle našich informací byli v Itálii. Byl to už druhý výjezd rodiny do ciziny. Na začátku července pobývali na Mallorce.



Přečtěte si
pavucinka
3. 9. 2016 • 13:46

Ivanka zřejmě neukočírovala svou roli "pečující ženy", a začala se přehnaně vyžívat na své "významnosti", když určovala s kým bude a nebude KG mluvit. Šlo o známé osobnosti, a ona? Ona přeci v show byznysu přiliš moc neuspěla.

-bello-
5. 8. 2016 • 18:27

ellenic jak to máte Vy doma je na Vás. Gott je teoreticky vyléčen, rajtuje v letoviscích , objiždí svoje latifundie, spolupracuje se Sagvanem Toffi na další srágoře atd. . Nečinnost zabíjí, tedy on činí správně.Jenže asi zblbnul, práci žádnou vyčerpávající nevykonává a stal se z něho bolestín .To by bylo, aby občas s někým nepromluvil.Přátelé chápou, že nemohou volat furt a fanynky na něj číslo nemají. Lustrující Ivana mi prostě nesedí, i když čím dál horší se mi jeví on.

ellenic
5. 8. 2016 • 09:04

-bello- :- ( A není tak trochu jedno, zda bere svým přátelům telefony on nebo jeho žena. Já také vyřizuji telefonáty svému manželovi, dokonce jsem je informovala, že jeho telefon je vypnutý a komunikují jen se mnou a zcela bez problému. Ať si laskavě uvědomí všichni ti přátelé, čím si prochází. Je vidět, že jsi ničím takovým neprošla, potom by jsi věděla, že ne vždy je ta správná nálada na povídání. V dnešní době mohou poslat pozdrav e-mailem, to nezabere tolik času .

-bello-
2. 8. 2016 • 00:40

Gott je blbej, tak jako mnohokrát pomáhal Ivance v jejích činnostech, kde propadala, tak tentokráte jí pomáhá k imáge starostlivé nonstop manželky ošetřovatelky a matky ..A jak jsou oba dva blbí, nechápou jak trapný to je, když se Gott tetelí v roli ovládaného dementa, ani nádechem nepřipomínajícího chlapa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.