Hořký návrat Kluse na scénu: Víme, kdo ho opustil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hořký návrat Kluse na scénu: Víme, kdo ho opustil!

Utajená špína v kapele!
Utajená špína v kapele! (Foto Aha! – Mária Rušinová, ara)

Tomáš Klus (30) se znovu vrací na hudební scénu. Tato půlroční pauza bohužel v kapele hluboce poškodila vztahy.

Nevenek vše vypadá růžově a jede se dál, uvnitř je ale vše shnilé a neskutečně to drhne. Obrovské problémy v kapele vygradovaly odchodem manažera Radomíra Pivody. Klus sice ohlásil comeback, jenže ani on sám se netěší. Ve skutečnosti jsou jedinou jeho motivací peníze.

Klus se pochlubil, že se konečně přestal přetvařovat. „Potřeboval jsem zastavit vlak, porozumět, co za proměnu se mi událo. Že to není nic složitého. Jen uvědomění si, že člověk je tvůrce svého života,“ vysvětlil Klus odchod ze scény s tím, že dnes už ví, že chce být muzikant, protože nic jiného neumí, a bude hrát to, co lidé chtějí.

Tomáš má jasný plán. „Chci se vrátit s tím, že přijde mé nové já. Budu k lidem mluvit srozumitelně. Vím, co budeme dělat, a už teď na tom můžu pracovat,“ prozradil Tomáš pro Sedmičku.

Vše teď bude úplně jiné. Klusův nejlepší kamarád a kapelní řidič Bambi, totiž roční pauzu vyplnil prací pro zpěváka Richarda Krajča, kterému se do té doby společně jen smáli. Podobně to má i u Jiřího Kučerovského. Také kytarista se potřeboval nějak živit, a proto přešel do kapely Marka Ztraceného – letitého Klusova rivala. Tomáš to špatně nese, přesto dělá vše proto, aby přišel i o další přátele.



Přečtěte si
ollina
13. 8. 2016 • 18:02

Odkopl své posluchače........těžko je získá zpátky

ivoadler
13. 8. 2016 • 16:40

Je to nafoukaný vůl.

brunos
13. 8. 2016 • 15:28

Co to je za niemanda ten Klus ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.