Šteindler o chlastu a sebevraždě: Spasil ho léčitel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šteindler o chlastu a sebevraždě: Spasil ho léčitel!

Milan Šteindler promluvil otevřeně o svých psychických problémech!
Milan Šteindler promluvil otevřeně o svých psychických problémech!

Milan Šteindler si prošel velmi těžkým obdobím. Procházel rozvodem a do toho mu umírala matka. Herec začal vážně uvažovat, že si hodí mašli!

 

„Napadly mě rodinné problémy, dlouhý rozvod, neporozumění s dětmi, ale zároveň borelióza, což vyšlo najevo až po několika letech, tehdy mi tvrdili, že jsem zdráv. Do toho mi umírala maminka. A točil jsem film. Tohle všechno se na mě pověsilo, několik kamenů kolem krku. A pak najednou zjistíte, že stojíte na pokraji toho, o čem jste si myslela, že byste nemohla nikdy udělat. Hodit si to,“ přiznal se Šteindler otevřeně pro TV Magazín dnes.

O sebevraždu se herec nikdy nepokusil, ty pocity ho přesto pronásledovaly. „Já jsem typ, co to nedá, ale chápu, že to někdo nezvládne,“ vysvětlil. „To se těžko vysvětluje, je to velmi hluboký, pronikavý pocit, který psychicky a fyzicky prostupuje celým člověkem. Ale pak si to uvědomíte, co tě nezabije, to tě posílí. Radím to každému, komu je takhle hrozně, ať to vydrží, překoná, většina věcí se vyřeší, pomůže čas. Ale zároveň je rozumné proti tomu aktivně něco dělat.“ Samotný Milan se obrátil hned na několik odborníků. „Našel jsem si psycholožku, psychiatra, čínského doktora a přírodního léčitele. A dobrého právníka JUDr. Dudu. Tímto mu děkuju za záchranu života. Všechno dohromady mi pomohlo, nevím, co víc, co míň, nejvíc možná to, že jsem proti tomu vůbec začal něco dělat,“ dodal herec s tím, že teď už ani nechlastá první ligu, jako tomu bylo dříve.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.