Rosák se vrací na televizní obrazovky jako stařec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rosák se vrací na televizní obrazovky jako stařec!

Jan Rosák jako otec Fouras.
Jan Rosák jako otec Fouras. (Foto: Profimedia.cz, archiv FTV Prima)

Dlouho se v televizi neobjevoval, teď se do ní vrací! Kdysi populární moderátor Videostopu, Binga nebo pořadu Riskuj Jan Rosák (69) totiž bude účinkovat v české verzi populární soutěže Klíče od pevnosti Boyard.

„Dostal jsem nabídku ztvárnit otce Fourase, tedy strážce pevnosti, který soutěžícím dává hádanky. Když řeknou správnou odpověď, dostanou klíč nebo indicii k heslu od pokladnice,“ svěřil se magazínu Aha! TV Rosák po návratu ze slavné pevnosti u západního pobřeží Francie. Tu měla několik dní pronajatou televize Prima, která soutěž odvysílá letos na podzim.

„Sice ztvárňuji starce, ale velice mě to baví! Není snad nikdo, kdo by tuto soutěž neznal, takže podívat se do pevnosti Boyard byl velký zážitek – umocněný tím, že jsem se mohl na výrobě české verze pořadu přímo podílet,“ řekl Rosák.
Toho v poslední době živí hlavně moderování na stanici Český rozhlas Dvojka, kde se stará hned o několik pořadů. „Vrátil jsem se vlastně tam, kde má mediální kariéra začínala – tedy do rádia,“ dodal moderátor.



Přečtěte si
brunos
30. 7. 2016 • 13:22

Aspoň ho nemuseli moc maskovat.Je to neuvěřitelně arogantní blb, na Mníšku je oblíbený jako osina v...tam kde končí záda.

majojo
30. 7. 2016 • 13:12

To vybrali opravdu toho pravýho. Rosák musí být za krásnýho, kdyby se prezidenti věšeli. Přesně pasuje k Gregorům, to je stejná ráce. ŽE připomíná spíš Bartošku v Anděl Páně nikomu nevadí. To to Frantíci nemají autorsky ověřený? Vždyť i Slováci měli otce Fourase takového, jaký má být, ne prošedivělého playboye.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.