Chudák Reifová: Na obrazovce skrývá za úsměvem bolest! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chudák Reifová: Na obrazovce skrývá za úsměvem bolest!

Magdalena Reifová se Kouzelné školky vzdát nechce. Natáčení už je pro ni ale fyzicky dost náročné!
Magdalena Reifová se Kouzelné školky vzdát nechce. Natáčení už je pro ni ale fyzicky dost náročné! (Foto Aha!: Martin Přibyl, archiv ČT)

Majda z Kouzelné školky se na svůj věk sice necítí, jedním dechem však dodává, že se při natáčení potýká se zdravotními obtížemi…

Magda Reifová mluví o své práci se skutečnou láskou. Pořady pro děti by za nic nevyměnila. „Já sama si ráda hraji, na rozdíl od ostatních dospělých, kteří se musí tvářit vážně,“ řekla pro idnes.cz. „Mnozí mi mou práci závidí, protože by si rádi pohráli, ale nemůžou. Baví mě to stále, krize nikdy nepřišla. Spíš mě bolí záda, cítím už ten věk, ale snažím se ještě chviličku vydržet,“ popisuje třiapadesátiletá herečka svoje obtíže.

Mentálně se ale Magda cítí stále fit! „Důležité je, jak to máte nastavené v hlavě. Na svůj věk se skutečně necítím. Občas se stává, že za mnou a mým mužem jezdí kamarádi a o víkendu pořádáme mejdany. Generační problém mi opravdu nic neříká,“ dodává Reifová s úsměvem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.